الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم آرایش عقدم بدبود اما عروسیم همه میپرسیدن کجا رفتی حتی یکی ازمهمونا توروم گفت توبه أین خوشگلی عقدت آرایشگرت خوب نبود چهره قشنگتو با آرایش بدکرده بود میگفت این اصل چهرته نازودلنشین عروسیم خیلی بهتر شده بودم طوری که همه میگفتن شماهم عروسیت یه جای خوب برو غصه نداره که خانومی راستی من خیلی هم خوشبختم ربطی به آرایش نداره
من هم آرایشم بود..هم لیاس و بد پوشیده بودم..هم فیلمبردارم افتضاح بود البته دوربین خونگی و فیلمبردار از دوستای خانواده شوهررم که افتضااااااااااااااااااح بود فیلم گرفتنش از سقف گرفت ...عروسیت جبران کن بیخیال
عیبی نداره.منم مثل شما بودم.واسه ارایشگاه عروسیت خیلی خب پرسو جو کن.نزار ماه اخر.از الان پیگیر باش.
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜