2777
2789
عنوان

جشن عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 35 پست
 بعضی قدیمیا میگن اگه آرایش دختری که شوهر کرده زشت بشه اون دختر خوشبخت نمیشه 

من که خوشبختم الحمدلله

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐 

الان این چه حرفیه اینجا میگین 

این خانم هنوز عصبیه برا ارایش بعد این خرافاتو میگین جلوش 😑

بنظرتون راستع؟

منم آرایش عقدم بدبود اما عروسیم همه میپرسیدن کجا رفتی حتی یکی ازمهمونا توروم گفت توبه أین خوشگلی عقدت آرایشگرت خوب نبود چهره قشنگتو با آرایش بدکرده بود میگفت این اصل چهرته نازودلنشین عروسیم خیلی بهتر شده بودم طوری که همه میگفتن شماهم عروسیت یه جای خوب برو غصه نداره که خانومی راستی من خیلی هم خوشبختم ربطی به آرایش نداره 

من هم آرایشم بود..هم لیاس و بد پوشیده بودم..هم فیلمبردارم افتضاح بود البته دوربین خونگی و فیلمبردار از دوستای خانواده شوهررم که افتضااااااااااااااااااح بود فیلم گرفتنش از سقف گرفت ...عروسیت جبران کن بیخیال

واااااا این چه حرفیه.... من روز عقدم خیلی زشت شدم اتفاقا بارون بارید کل آرایش صورت و موهام خراب شد ولی الان کاملا خوشبختم...

عیبی نداره.منم مثل شما بودم.واسه ارایشگاه عروسیت خیلی خب پرسو جو کن.نزار ماه اخر.از الان پیگیر باش.

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

عزیزم دختر امروزی و تحصیل کرده ی قرن ۲۱ این حرفه اخه؟؟؟؟ 

یهنی رنگ سایت ۱ درجه تیره شده صورتت خف شده ربطی به سرنوشتت داره؟؟؟؟ 

این حرف یجور توهین به پرودگاره عزیزم، اصلا به این حرفا فک نکن، مطالعتو ببر بالا 🌺

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

اگه میشه حذف کن پستتو لطفاً

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خب اگه خوشبختید که این آرایش عقد مهم نیست .یه روز به بهانه یه عروسی برو آرایشگاه وآتلیه پیرو حرف دوس ...

اوه انقدر رفتم که نگو هیچ کس به اندازه من عروس نشده

ولی چه فایده شب عروسیم مهم بود همون شبی که خ از فامیلای شوهرم برای بار اول دیدنم

همون شبی که یه عمر ارزوشو داشتم.... 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم