2777
2789
عنوان

دخترم تهدید به قتلم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5489 بازدید | 93 پست
عزیزم ممکنه در سن های بالاتر حتی شما رو هم فراموش کنه و به کل حافظه اش رو از دست بدهدست خودش نیست ان ...

انجام داده هیچی به هیچی

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بار سعی کرده خفم کنه شوهرم نجاتم داد

اون تاپیک که درباره ارتباط بافامیلا بود رو یادمه یه مدت سعی کن تنشی بین تون نباشه به دلش راه بیا شاید بهتر شد ایشالله

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

یاد یکی از رفیقام افتادمیبار که حالش بد بود نشست گفت بهم بعضی شبا دلش میخواسته با چاقو بره بالا سر ب ...

درسته تو ظاهر چیزی معلوم نیست 

من یکم مرددم شوهرمم نمی ذاره می گه آیندش خراب میشه

چه حرفیه ، الان اینطور بمونه آینده خوبی در انتظارشه؟

البته من اطلاعاتی تو این زمینه ندارم با یه دکتر خیلی خوب مشورت کنید ببینید نیاز به بستری هست یا نخ

نگفتن هیچی نیست ولی دلم نمیاد بستری بشه

خواهر من میدونم دلت خونه خودم مادر هستم میفهممت ولی اینکار تو براش دوستی خاله خرسه‌س. اینجوری بیشتر آسیب میبینه بذار بستری کنن(البته به تشخیص پزشک درصورت نیاز قطعی) 

ایشالا خوب میشه براش دعا میکنم 💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اون تاپیک که درباره ارتباط بافامیلا بود رو یادمه یه مدت سعی کن تنشی بین تون نباشه به دلش راه بیا شای ...

دیروز نشسته گریه کرده منو ببر خونه فلانی

بعد که خواستیم بریم عصبانی شد

انجام داده هیچی به هیچی

پس باید بستری شه.

وگرنه برای همه خطرناکه این چند شخصیتی 

اما جای مطمئن اگه خصوصی باشه بهتره 

چون مرکز روان هایی که دولتی هستند خوب نیست من استادم می‌گفت 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

خواهر من میدونم دلت خونه خودم مادر هستم میفهممت ولی اینکار تو براش دوستی خاله خرسه‌س. اینجوری بیشتر ...

بله درست می گوید

ممنونم 

یاد یکی از رفیقام افتادمیبار که حالش بد بود نشست گفت بهم بعضی شبا دلش میخواسته با چاقو بره بالا سر ب ...

البته بگم که اگر منم جای اون دوستم بودم شاید ب همون حال میفتادم

وقتی بچه بوده باباش بدنشو لمس کرده بوده کلا باباش ی ادم اشغال روانی بود ب دختر خودش حس داشته خیییلی افتضاح بود وضع دوستم