2777
2789
عنوان

بابام میخواد تا حد مرگ منو بزنه

529 بازدید | 48 پست

سلام من حسینم ۱۶ سالمه من کلا بابام عادت داره سر چیز های کوچیک منو بزنه امروز مراسم ماه محرم رو نرفتم 

و رفتم بیرون گشتم گوشیم رو سایلنت بود بابام زنگ زده بود من نفهمیدم اما یکم بعد فهمیدم گفت بیام خونه تا حد مرگ میزنمت و تا حالا چند بار هم منو تا حد مرگ زده و دست و پام شکسته 

الان که خوب شدم میخواد دوباره منو بزنه خسته شدم دیگه

هر باز میاد گوشیم رو ازم میگیره ۳ ماه بعد میده

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا حرف باباتو گوشیم نمیدی پسر خوب😂

اخه نمیشه که ی نفرو ب زور اجبار کرد ی کاری انجام بده

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

بمیرم برات 🥲

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

دفعه بعد که خواست بزنه توعم بزنشبهترین دفاع حملست

همین مونده رو پدر مادر دست بلند کنی!!!!

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

وای مادرت چیکار میکنه؟ چیزی نمیگ بهش؟؟؟ خواهر برادر نداری از اونا کمک بخای؟ غلط کرده مردیکه پرروهروق ...

والا ۴ تا داداش دارم یک از یک گاو تر فقط با من بده بابام باب داداشام خوبه مامانمم نمیتونه جلوشو بگیره

وقتی میدونی پدرتون حساس و عصبانی هستش برخلاف میلش رفتار نکنین

حساس نیس روانی و جانی هست 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

شاید بدش میاد تویِ سایت زنونه میچرخی🙄

اینو نگین کمک لازم داره خب مجبور شده بیاد اینجا حتما

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡