2777
2789

درچ حالیدواقعا 

من دوسال بینشونه 

حالم بی نهایت بده  اعصابم ضعیف شده 

اولی خیلی پرخاشگر و بهونه گیر شده  مدام دارن مو و دست وپای همومیکشن  یا گازمیگیرن 

مدام درحال دادزدنم روزا شباهم از فکراینکه مامان خوبی نیستم  نمیتونم بخوابم 

شوهرمم رفتارش باهاشون تنده واقعا خیلی رومخن البته 

احساس میکنم از حق زندگی مخروم شدم درحق خودم ظلم زیادی کردم درحق بچه اول ظلم کردم 

ازخیلی جیزامحروم شد بعد دومی  خیلی فشار رومه گاهی دستام میلرزه دیگه 

انگار ب پاهام قل و زنجیر بستن  

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستی بری پیش مشاوره. 

کاش یه کم کلاس تربیت فرزند شرکت کنی.  باچالش هاشون بیشتر اشنا بشی. حرف و تجربه مادرای دیگه رو بشنوی و ببینی و بدونی تنها نیستی. بدونی که باید چه برخوردی داشته باشی. 

بچه ها بزرگ. میشن ولی ممکنه اسیب هایی که میخورن درون شون بمونه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اتفاقا من‌میخوام دوتا پشت‌هم‌بیارم🤨

حالا اولی و بیار تا بعد 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

تقصیر تو نیست تقصیر اون شوهرته که دقت نکرده بند و آب داده، بچه اولی رو بچه دومی لحاف انداخته بود داشت خفش میکرد به پدرش گفتم فقط خندید😐🙄 تصلا درکی ندارن مردای احمق 

فامیل ما همینطور شدن بچه هاش 

اول اینکه از قرص و آمپول تقویتی زیر نظر پزشک استفاده کنید 

و اینکه تو کار بچه ها دخالت نکن کم کم یاد میگیرن با هم کنار بیان 

به نظرم فقط رو چیزای منفی زوم کردی 

به این فکر کن هم بازی هستن

https://survey.porsline.ir/s/qqBFgyz9 خدایا سپردم به خودت غمی را که بی صدا قلبم را میسوزاند.🫠

کاش نیومده بودم تاپیکت😓بچه ها چند. سالشونه 

منم دقیقا دوسال فاصله هست و دومی رو دوازده روزه که آوردم و هرروز برای بچه اولم گریه میکنم 

فک میکردم این شرایط خوب میشه اما الان تاپیک شما .

منم فاصله بچه هام دو ساله دقیق  

اولی دختر و ۵ سالشه دومی پسر ۳ 

این روزا خیلی دعوا میکنن خیلی بلزیهاشون همه ب دعوا ختم میشه 

من گاهی وقتا فقط تظاره میکنم و طرفدلری هیچکدومشون نمیکنم حتی باهاشون قهر میکنم نیرم اتاق میگم شما بچه های خوبی نیستین باز هم آشتی میکنن همو بوس میکنن باز دوباره همون اش و هنون کاسه .. چه میشه کرد صیرتو زیاد کن خواهر