2777
2789
عنوان

فقط کسایی ک بچه هاشون بافاصله سنی خیلی کمه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست

حق داری

بچه ها هم حق دار

منم همش فکر میونم قفلم هیچ کاری از دستم برنمیاد محدودم و برای بچه هامم کاری نمیتونم انجام بدم

ولی خب فکر مبکنم باید زندگی ام فقط وقف بچه ها باشه. اینطوری حداقل عذاب وجدان ندارم

میگذره. بچه های من میرن کلاس دوم. شرایطم خیلی بهتر شده.هنوز وابسته اند ولی خب نسبت ب سه سال قبل خیلی بهترم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالشونه

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

کاش میتونستی بری پیش مشاوره. کاش یه کم کلاس تربیت فرزند شرکت کنی. باچالش هاشون بیشتر اشنا بشی. حرف ...

متنفرم از اون دسته ک راهکار و اطلاعاتشون فقط همینه مدام بنویسن برومشاور برومشاور  اینا ب عقل خودمم میرسه باورکن 

کاش حداقل اینایی ک میگن خودشون یبار رفته باشن 

دم ب دیقه شب و روزم و برم مشاوره؟ 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

چند سالشونه

۲/۴

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

متنفرم از اون دسته ک راهکار و اطلاعاتشون فقط همینه مدام بنویسن برومشاور برومشاور اینا ب عقل خودمم م ...

وقتی متنفری حرفی ندارم. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

۲/۴

واقعا حق داری آدم یکیشم بزور میتونه کنترل کنه اونم بچه های الان باید شوهرت کمکت کنه بجای پرخاش

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

من خیلی دوست دارم فاصله شنی کمی داشته باشم با بچه هام چون فاصله سنی خودمو مادرم زیاد بود

باشع ولی چ ربطی داره خواهرم  فاصله سنی شما ومادرت ب بچه های شیرب شیره

۱۳ ماه فاصله دارن سخته فعلا۴ و ۵ ساله هستند فک کنم به لطف خدا تا ۲ سال دیگه بهتر و بهتر مبشه بچه های من یه چیزشون خوبه که شدید همو دوس دارن و وابسته هستن و زیاد دعوا ندارن دختر و پسر هستن دخترم یه جور حس بزرگی و دلسوزی داره به پسرم خیلی راحت به خاطر پسرم کوتاه میاد  

دو قلو بیاری خیلی راحت تره تا اینکه بچه با فاصله کم

اره 

من سه تا دارم با فاصله سنی هرکدوم دو سال.

میفهمم چی میگی‌

تو مادر خوبی هستی که نذاشتی بچت تنها باشه و در آینده بی پشت و پناه باشه.

یه مدت دیگه با هم اختلافشون کمتر میشه فقط باید تحمل کنی و سعی کنی حتی اگه کتکشون زدی سرشون داد نزنی

اینایی که میگن دخالت نکنیدرو درک نمیکنم، بچه اولی با پرکار کوبید تو پلی دومی که کوچیکه من چجور دخالت ...

دقیقا وقتی دارن ب خدمرگ همو لت وپار میکنن چجور میشه دخالت نکرد  دیروز اولی ددمی وهل داد سرش داشت میخورد ب لبه ی تیز دیوار   اگه دخالت نکنی ک همو درحا میکشن  تازه دوتایی ام پسرن