2777
2789
عنوان

خاطر خواه سابق همسرم

310 بازدید | 27 پست

سلام یه موضوعی خیلی افکار منو بهم ریخته 

دختر عموی همسرم در گذشته خیلی عاشق همسرم بوده طوری که بارها به محمد پیشنهاد داده و شوهرم‌رد کرده 

حتی موقعی که قرار بود عقد کنه اومده بود ب شوهرم گفته بود که من میخوامت و واس آخرین بار دار میگم و...

حالا ایشون طلاق گرفتن

و چند وقت پیش زنگ زده ب شوهرم و گله کرده که اگه با من ازدواج میگردی من انقدر دردسر نمی‌کشیدم و خواسته درد و دل کنه شوهرم قبول نکرده و قطع کرده 

و اومد ب من گفت جریان رو

حالا دیروز اتفاقی نزدیک خونه پدرشوهرم دیدیمشون یهو اومد جلو نزدیک نزدیک همسرم وایساد گفت سلام پسرعمو و احوال پرسی کرد

میخواست بره تو حلق شوهرم انقدر که نزدیک شد

بعد من رو کاملا نادیده گرفت و اصلا نگاه نکرد و حرف نزد 

من از دیروز دارم خودخوری میکنم اصلا پریشون حال شدم 

بااینکه شوهرم کاملا جدی و سنگین یه احوال پرسی کوتاه کرد و آخر ب من احساس می‌کم ب عمد گفت بریم عزیزدلم ولی من خیلی آشفته ام احساس خطر میکنم از رفتارای اون خانوم

خیلی پیگیره مخصوصا حالا که طلاق گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو جلو همسرت حساس نشون نده ولی اون با رفتار به اون زنه نشون بده نمیتونه نزدیک شوهرت بشه

بجاش تو نزدیک شوهرت باش و باهاش گرم بگیر نزار نزدیک بشه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

فقط ب شوهرت بچسب باهاش مهربون باش بذار هرچی شد بهت بگه حساسش نکن فکرشو طرف اون نبر ازش حرف نزن بذار گم شه دختره پررو و عوضی 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

به نظرم که فعلا شوهرت داره خیلی خوب قضیه رو مدیریت می کنه. تو اگه حرفی بزنی طرف حس می کنه وجودش خیلی مهم و تاثیرگذار گذار هست 

ولی بدون اینکه کسی متوجه یا حساس بشه سعی کن که از مراسم هایی که اون دختره هست دوری کنی تا کمتر شوهرت ببینه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

حق داری خب مرد دیگه زن آویزون باشه ممکنه هرچقدرم محکم باشه گمراه شه...

پدرومادر نداره؟ بهشون بگو 

زنگ بزن زنیکه ی خراب و تهدید کن عوضی رو بگو حالتو میگیرم به شوهر من زنگ بزنی اتفاقایی که نباید میفته

قبول دارم رفتار بعضی از خانم ها خیلی بد شده،خیلی بی مبالاتن رو حرف زدم با مردای زن دار،اصلاهیچ اصولی رو رعایت نمیکنن منم چند روز پیش دختر عموی شوهرم خیلی جلفه تو مهمونی دیدمش همش دور شوهرم میچرخید،شوهرمم میدونه من بدم میاد طفلی لام تا کام حرف نمیزد ولی اون ول کن نبود 

خودتو جلو همسرت حساس نشون نده ولی اون با رفتار به اون زنه نشون بده نمیتونه نزدیک شوهرت بشهبجاش تو نز ...

شوهرم از حالت چهرم وقتی نشستم تو ماشین متوجه شد گفت نگران هیچی نباش من اگه اونکه میخواستم اونموقع که مجرد بودم باهاش ازدواج میکردم ن الان که زن و بچه دارم 

هی میگفت الکی واس این چیزای بیخودی افکارت رو درگیر نکن