2777
2789
عنوان

چرا بهم میگن به خودت برس(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 40 پست
مدل مو و استایل و همه چیزم شیک و مرتب و به روزه فقط عمل و آرایش و کاشت و اینا ندارم از سن واقعیمم ۳- ...

خب پس دفعه بعد اگر بهت گفتن رک و مستقیم بپرس ازشون که منظورت چیه

ما بدون عکس و دیدن چی بگیم عزیزم ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی کارا ظاهر و مرتبتر نشون میدن.مثل همین کراتین مو.

یا لیفت مژه و ابرو.

حالا کاشت ناخن و مژه نیاز نیست ولی اون سه مورد ک گفتم ظاهر و خیلی مرتبتر نشون میده.حتی بدون آرایش

اونم باز بستگی ب سلیقه شخصی داره.

منم نه کاشت مژه دارم نه ناخن نه کراتین و...دوست دارم انجام بدم ولی فعلا وقتشو ندارم حوصلشم ندارم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اصلا بهشون گوش نده اگه فرم ناخونات خوبه فقط یکم بلند کن موهات هم اگه زیاد وز نیست نیاز به کراتین نیس ...

ناخنام معمولیه قشنگه موهامم صاف و لخته قبلا کوتاه بود الان تازه بلند شده همیشه ماسک مو و روغن آرگان و اینا میزنم شلخته نیستم واقعا نیاز به کراتین نداره

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

دوران حاملگیم خیلی زشت شده بودم، بعد نگو خواهرای شوهرم پشت سرم میگفتن فلانی اصلا به خودش نمیرسه، انگار دست خودم بود ایقد زشت بشم، یا یکیش زنگم میزد هرسری ک یه خودت برس، شوهرت جوونه، یادم ک میاد فقط میگم امیدوارم دوران حاملگی دختراشون ایقد زشت بشن ک نگو 

بعضی کارا ظاهر و مرتبتر نشون میدن.مثل همین کراتین مو.یا لیفت مژه و ابرو.حالا کاشت ناخن و مژه نیاز نی ...

من موهام صاف و لخته مژه هام مشکی و بلنده پرپشتیشم متوسطه ابروهامم پهنه اما مرتب و کشیده عملا به هیچکدوم این کارا احتیاج ندارم 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

ناخنام معمولیه قشنگه موهامم صاف و لخته قبلا کوتاه بود الان تازه بلند شده همیشه ماسک مو و روغن آرگان ...

خب پس اکی

موهای من مجعد یکمم بعد از حمام وز 

دوسشون دارم

فقط یه لیزر بدن میرم و کاشت ناخن دستام 

آرایش هم چون هر روز سرکارم فقط وقتایی که مهمونی تفریح جایی میرم کرم پدر میزنم و اینا 

ب حرف اونا ک میگن دستکاری کن گوش نده