2777
2789
عنوان

چرا بهم میگن به خودت برس(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 40 پست
من موهام صاف و لخته مژه هام مشکی و بلنده پرپشتیشم متوسطه ابروهامم پهنه اما مرتب و کشیده عملا به هیچک ...

خب پس مشکلی نیست دیگه.ولی من خودم احتیاج دارم...

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخنام معمولیه قشنگه موهامم صاف و لخته قبلا کوتاه بود الان تازه بلند شده همیشه ماسک مو و روغن آرگان ...

خوب می‌کنی عزیزم رنگ و کراتین و ....مو را داغون می‌کنه این کارای زیبایی که امروزه مد شده نود درصدشون تبلیغه و هدفش پر کردن جیب آرایشگران و دکترا و افرادی شیاده ....و گرنه چند سال قبل هیچکدوم از این مضخرفات نبود و آدما هم والا زیباتر بودن الان همه چهره ها شبیه هم ...صورتهای چند ضلعی گونه های بادبادکی ابروهای موکتی چشمای شیطانی لبای شتری چونه ی جادو گری پوستای سیا سوخته یا اصطلاحا برنزه ....متاسفانه اینا شدن معیار های زیبایی ..‌

اگه در واقع همینی باشه که می‌گی حرف مفت می‌زنن. چرت می‌گنمحل نذار

همینم والا.فقط ترجیحم اینه به جای لوازم آرایش و کاشت و اینا واسه روتین پوست و موهام و لباس و ادکلنم خرج کنم 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

من موهام صاف و لخته مژه هام مشکی و بلنده پرپشتیشم متوسطه ابروهامم پهنه اما مرتب و کشیده عملا به هیچک ...

وای دست به خودت نزن تورو خدا خوبی همیطور،بخدا من از بعضی عملی ها میترسم بخصوص اونایی که ژل لب زیاد میزنن خیلی ترسناک

خوب می‌کنی عزیزم رنگ و کراتین و ....مو را داغون می‌کنه این کارای زیبایی که امروزه مد شده نود درصدشون ...

اصلا با آرایش و کاشت و اینا احساس راحتی نمیکنم چندسال پیش یه بار ناخن کاشتم سر دو هفته رفنم ریموو کردم 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

وای دست به خودت نزن تورو خدا خوبی همیطور،بخدا من از بعضی عملی ها میترسم بخصوص اونایی که ژل لب زیاد م ...

نه من خودمو همینطوری دوس دارم نمیگم خیلی خاص و خوشگلم معمولی و مرتب و دلنشینم ولی واقعا بدم میاد تو جمع یهو یکی برمیگرده میگه به خودت برس 

اصلا با آرایش و کاشت و اینا احساس راحتی نمیکنم چندسال پیش یه بار ناخن کاشتم سر دو هفته رفنم ریموو کر ...

منم ...واقعا هم‌مانع ‌غسل میشه ...نمی‌دونم این ناخونای بلند کثیف جادوگری  چرا شدن معیار زیبایی