2777
2789

من ۲۸ سالمه پوستم خوب و سالمه غذای سالم میخورم ورزش میکنم لباسای شیک و مرتب میپوشم همیشه تمیز و خوشبو و آراسته ام اما موهام کراتین نیست مژه هام اکستنشن نیست ناخنام کاشت نیست کوتاه و مرتبه گاهی هم یه لاک نود میزنم آرایش نمیکنم موهامو رنگ نمیکنم فقط چون همینطوری که هستم احساس میکنم خوشگلم خودم راضیم اما نمیدونم چرا بعضیا تا به آدم میرسن میگن یه کم به خودت برس😑خب الان چیکار کنم؟به خود رسیدن ینی چی دیگه؟

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

بدون عکس نمیشه نظر داد

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید منظورشون اینه که مدل مو یا استایل تو تعییر بدی که جوان تر و جذاب تر به نظر برسی

وگرنه ورزش و تغذیه سالم و تمیزی که عالی هستی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دقیقا منم همینو و شنیدم پشتم همین حرفا را زدن ولی برام مهم نیست و از اینکارا متنفرم ...به نظرم آرایش و ژل و ....فقط تا چند سال خوبه بعدش تا آخر عمر نتیجه یه معکوس داره شما هم بهتر کار درست را انجام‌ بدی و به مزخرفات دیگران اهمیت ندی

شاید منظورشون اینه که مدل مو یا استایل تو تعییر بدی که جوان تر و جذاب تر به نظر برسیوگرنه ورزش و تغذ ...

مدل مو و استایل و همه چیزم شیک و مرتب و به روزه فقط عمل و آرایش و کاشت و اینا ندارم از سن واقعیمم ۳-۴ سال کوچیکتر بنظر میام 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

آره گلم درکت میکنم ،چون اکثرا این روزا همه اکستنشن و........اینا انجام میدن توقع دارن شما هم انجام بدی 🦋تو اون سبکی که قلب خودت باهاش آروم میشه رو انجام بده 🩷

دقیقا منم همینو و شنیدم پشتم همین حرفا را زدن ولی برام مهم نیست و از اینکارا متنفرم ...به نظرم آرایش ...

قصدم تعریف از خودم نیس ولی واقعا همه چیم خوب و قشنگه خودم از دیدن خودم لذت میبرم و خوشحالم وقتی یکی اینطوری میگه بدم میاد

بدم میاد ازون بعضیا...........بمنم میگن انگار ناخنت کاشت نباشه یعنی بخودت نمیرسی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اصلا بهشون گوش نده 

اگه فرم ناخونات خوبه فقط یکم بلند کن موهات هم اگه زیاد وز نیست نیاز به کراتین نیست بجاش برو پروتئین تراپی 

آرایش هم فقط مهمونی و عروسی بقیه مواقع رژ و ریمل و صد افتاب