2777
2789
عنوان

به نظرتون معماری رشته خوبی هست

73 بازدید | 15 پست

مطمئن نیستم بخونم یا نه

میترسم موفق نشم،تلاش کنم و نتیجه خوبی نگیرم

چون رشته خیلی سختیه از اینکه چند سال بخونم اخرش بازار کار نداشته باشه نگرانم‌‌‌‌

کاربری گاهی دست دوستمه

مامانم ارشد معماری داره و مهر نظام مهندسیش‌ روهم گرفته ولی بیکاره 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارشد معماری دارم ولی بازار خراب بود الان مغازه دارم کار غیرمرتبط

ببخشید اینو میگم اما یعنی واقعا تو کارتون حرفه ای بودین و کار پیدا نشد؟

کاربری گاهی دست دوستمه

گلم خالم میگف ده تومن میگیره، کلی هم کار میکنه برا شرکت، میدونی دیگه شرکت‌های خصوصی هم که بیگاری میک ...

چرا کار فریلنسری انجام نمیده

به نظرتون واسه مهاجرت رشته خوبی؟

کاربری گاهی دست دوستمه

...چطور بعضی ها خیلی راحت کار پیدا میکنن؟

حقوقشون‌ پایینه مثلا مادرم بعد ۶ سال درس خوندن و گرفتن مهرش واقعا حاضر نبود برای ماهی ۱۲ تومن بره تو شرکت های خصوصی 

امتیاز مهرش روهم سالی ۶۰ میلیون میگیرن ک نمی ارزه چون اگر زلزله ای بیاد یا حادثه ای مثل متروپل‌ پیش بیاد گردن مامان منه و حتی ممکنه تا اعدام پیش بره

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

چطور مهر نظام مهندسی داره و بیکار؟

چون ی سری مهندس با پارتی میرن تو شرکت ها و جای کسایی ک مهر دارن رو پر میکنن از اونور با قیمت ناچیز مهر هارو کرایه میکنن و ب اسم کسی ک مهر داره کار میکنن ی پول ناچیزی هم میدن

درکل کار پیدا کردن توش غیر ممکن نیست ولی ارزشش رو نداره خیلی انرژی میخواد

اگه‌زرنگ باشی و نرم افزارهای طراحی داخل فول بشی عالیه‌.

دوتا دوستام دفتر زدن اول بازاریابی کردن الان مشتری دارن نمای ساختمان و طراحی داخل آپارتمان ، محوطه باغ ویلا طراحی میکنن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.