2777
2789
عنوان

قضیه نامه دادن پسره بهم توی کافه

167 بازدید | 19 پست

من تولدم بود دوستم کیک اورد سوپرایزم کرد یعنی، بعد یکساعت اینا داشتیم غذا میخوردیم یکی از کارکنای کافه یه نامه داد به من گفت اینو یه اقا داده 

کلیییی متن نوشته بود برام تولدت مبارک و فلان غذارو هم حساب کرده بود  

من اینجا تاپیک زدم که چجوری پیداش کنم ، ( تو فیلم شمع فوت کردنمم افتاده که داره مینویسه کاغذشم همونه رنگ قهوه ایه) همممه اومدن گفتن از رویاهات نگو😐 ارزو بر جوانان عیب نیست و فلان 

یه خانمی خییییلی بد فشاری شده بود تو تاپیک من داشت خودشو میکشت ، گفتم ایدی تلگرامتو بده فیلم بفرستم ، گفت تو بفرست ایدیتو من فرسادم رفت دیگع غیب شد!!!! اخه ادم انقد فشاری و ضایع ؟😔😐😂 هنوز ناراحتم بخاطر در این حد ضایع شدنش!

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

واو دختر زندگیه رومان طور خوشمیگذره🥺😁دست راستت رو سر من 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن 

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
واو دختر زندگیه رومان طور خوشمیگذره🥺😁دست راستت رو سر من

چه فایده پیداش نشد که😂

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

ایدی تل پلیز برای فرستادن فیلم 😁😁😁

😂😂😂 واقعی میگی؟

چه فایده پیداش نشد که😂

وایییی برو همون کافه بگو از بانک زنگ بزنن بهش بگن تو دنبالشس یا شمارتو بدن به یارو

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین برو همون کافه بهشون قضسه رو بگواز رو فیشی ک کشیدی زنگ میزنن به بانک بگن کارتش گم شده زنک بزنن به طرف شماره ی توزو بدن 

خودش باید خودشو نشون بده پیداش کنی چه فایده آخه

نمیشناسیم همو غریبه بود