2777
2789
عنوان

فقط مذهبیا بیان ممنون میشم

174 بازدید | 23 پست

امروز یکی از فامیلای نزدیکم به حضرت عباس توهین کرد.

یه نفر تذکر داد..ولی من هیچی نگفتم. از خودم متنفرم....چقد من ضعیفم چقد کمرو ام...وگرنه باید دفاع میکردم.

از جمع بدم میاد. هیچ نفعی برای من نداره..یا غیبت میکنن یا توهین میکنن...خسته شدم. 

تنهایی بهتره.

الانم غصم هست...اخه من چرا اینجوری ام خسته شدم از خودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با یک فرد مذهبی که مشاورم هست در این مورد صحبت کردمتوی جمع فامیل اصلا نباید وارد بحث شد

بقیه بحث میکنن...از فامیل متنفرم.

به همه توهین میکنن..منم تا حدودی دفاع میکنم...ولی از پسشون برنمیام.چون من یه نفرم در برابر تعداد زیادی ادم

با اونی که توهین کرد رفت و آمدتو خیلی کم کن که رو مخت نباشه

خداروشکر رفت و امدی ندارم.

اخه من چه مسلمونیم...پس چطور ادعای دوس داشتن ائمه دارم؟ بمیرم بهتره

من دلم میخواد مثه شیر پشت ائمه باشم کسی توهین کرد نصفش کنم بخدا...اخه چرا توهین میکنن.

دلتون از جای دیگه پره چکار ائمه دارین چکار حضرت عباس دارین

بقیه بحث میکنن...از فامیل متنفرم.به همه توهین میکنن..منم تا حدودی دفاع میکنم...ولی از پسشون برنمیام. ...

من خودم اهل سیاستم

از اول جوونیم عقیدتی سیاسی بسیجمون بودم تا همین الان

و همیشه بحث میکردم و صداهامون بالا میرفت با فامیل درجه یکم

قلبم صد پاره میشد از حرفاشون وگاردهاشون

یه شب دیگه خیلی دلم شکست رفتم توی کانال مهدی حامدی باهاش حرف زدم گفتم شرایط به چه صورته

گفتم خیلی ناراحتم گفت شما از کجا میتونی تضمین کنی که از ناراحتی اون فامیلات دق نکنی و فردای مرگت اون فامیلت هدایت نشده باشه!

همه چی دست خداست نباید هیچ چیزی رابطه ما و خدا رو خراب کنه این از همه چی مهم تره

بمن کفت اصلا وارد بحث نشو

منم الان دوشبه تو جمعی هستم که مخالف هزارن و فقط صاحب الزمانو صدا زدم که مبادا وارد بحثشون بشم و تاحالا موفق بودم از جمعشون خارج میشم خودمو مشغول میکنم و ذکر میگم براشون دعا میکنم