2777
2789
عنوان

نميخوام قهر كنم

419 بازدید | 36 پست

خانوما

من تو خونواده اي بزرگ شدم ك از 12ماه سال 13 ماهشو مامان بابام قهر بودن البته مشكل از پدرم بود تا جدا شدن.الان تقريبا 11ساله ك ديگه دعوا ناريم توخونمون به اون صورت.حالا مشكلات كوچيك بين مادر و فرزند هيچي ولي به قهر طولاني مدت نميكشه.الان رفتار من تاثيرگرفته از اون موقع.نميدونم شايدم خودم اين فكرو ميكنم ك تاثير اون موقع هستش.ولي همسرم مرد آروميه.به دلم راه مياد راحت ميتونم بگم عاشقمه خونواده خوبي هم داره اون به كنر.مشكل از منه ك سر كوچيكترين مسايل ناراحت ميشم وقهر ميكنم.خيلي وقتا البته بفهمم مقصر خودمم پا پيش ميذارم وآشتي ميكنم ولي قهر كردنم زياده ك خودم خسته شذم بنده خدا همسرم ك ديگه حرفي نميزنه.كسي هست راهكار بده چيكار كنم انقدر دل نازك نباشم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

همه دلخوریاتو وناراحتیایی ک ازهمسرت داری همون لحظه بهش بگو نذار بمونه تودلت تا باعث قهربشه . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
همه دلخوریاتو وناراحتیایی ک ازهمسرت داری همون لحظه بهش بگو نذار بمونه تودلت تا باعث قهربشه . 

مشكلم همينه ك نميتونم حرف بزنم.اگه اون لحظه حرف بزنم به دعواي بزرگتر ختم ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت تصمیم میگیری قهر کنی به این فکر کن که شاید خدایی نکرده فردایی برای کنار هم بودن وجود نداشته باشه... انشاالله که همیشه کنار عزیزانت سالم و شاد باشی ولی من زنداییم با پسرش قهر بود و توی همون دوره قهرشون پسرش فوت شد ناگهانی الان 4 ساله زنداییم دیگه روز و شب نداره همه ش مریضه و ناراحت و عذاب وجدان... خداییش آدما باید قدر کنار هم بودناشونو بدونن و با یه چیز کوچیک خرابش نکنن... قهر مشکلی رو حل نمیکنه بلکه آدما رو از هم دور میکنه

اگه هر لحظه که قهر میکنیو اشتباه میکنی به روزی فکر کنی که صبر شوهرت تموم میشه و قهرو آشتیت براش مهم ...

اون لحظه به هيچي فكر نميكنم ولي بعدش فكر ميكنم

عزیزم منم بخاطر قهر های طولانی شوهرم دارم ازش طلاق میگیرم 

وااااااااااااااي نهههههه.مشاوره نرفتين؟من طولاني مدت نميشه شايد تو شش ماه يك باراونم به سه روز نميرسه ك تو همون سه روزم كار واجب داشته باشيم حرف ميزنيم ولي قربون صدقه نميريم.چون آخرهفته ها هميشه همديگرو ميبينيم از طرفي اجازه نميديم خونواده ها بفهمن به آخر هفته نكشيده هرجور شده آشتي ميكنيم

هروقت تصمیم میگیری قهر کنی به این فکر کن که شاید خدایی نکرده فردایی برای کنار هم بودن وجود نداشته با ...

منم به همين چيزا فكر ميكنم شايد بخندي ولي كلي هم از فكرش گريه ميكنم ولي وقتي اشتباه همسرمه ميگم بايد تنبيه شه

منم به همين چيزا فكر ميكنم شايد بخندي ولي كلي هم از فكرش گريه ميكنم ولي وقتي اشتباه همسرمه ميگم ...

به نظرت با قهر تنبیه میشه؟ قطعا نمیشه.... بهتره ناراحتیت رو آروم بگی و بفهمه مثلا از این رفتارش ناراحت شدی بعدم همون موقع از ذهنت بیرون کنی و دیگه روی اشتباهش تمرکز نکنی

به نظرت با قهر تنبیه میشه؟ قطعا نمیشه.... بهتره ناراحتیت رو آروم بگی و بفهمه مثلا از این رفتارش نارا ...

بايد تمرين كنم.چون شوهرم حرفيو ك آروم بهش ميگم ديگه تكرار نميكنه ولي با دعوا باشه دوباره تكرار ميكنه

كم كم از سرت ميوفته . 

سعي كن به عواقب قهر فكر كني و روي خودت كنترل داشته باشي 

هر چه بيشتر قهر كني ، قهرت كم اثرتر ميشه.... پس سهم قهرت رو بذار براي مسائل مهم ... 

موقعي كه مي خواي قهر كني به اين نكته فكر كن

قهر سردی میاره تو رابطه قهر بیش ازحدم باعث میشه عادی بشه برای شوهرت اصلا قهر درست نیست ناز کردن بیشتر واجبه اونم هرچندوقت یبار که نتونه طاقت بیاره وعادی نشه براش البته این برای چیزایی کوچیک که خودتون میگید هست

بايد تمرين كنم.چون شوهرم حرفيو ك آروم بهش ميگم ديگه تكرار نميكنه ولي با دعوا باشه دوباره تكرار ميكنه

اره عزیزم دقیقا راهش اینه اروم همه چیزو بهش بگو

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏