2777
2789
عنوان

بیاین تجربتونو از عشق یه طرفه بگین حرف بزنیم یکم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 61 پست
چ تجربه ای.پایانی نداره و فقد دردش میمونه

حق داری ... کاش منم میتونسم مووآن کنم ازش 

بهش حسودی میکنم ... زیادی بیخیاله زیادی...

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم پیشنهاد داد چون دائمی نبود قبول نکردم

و همیشه عکساشو میبوسم هر اهنگی گوش میدم یادش میوفتم

حالم خوبه میگم کاش بود 

جای خوبی میرم میگم کاش بود

اتفاقای خوبی ک دوس دارم بیوفته رو با اون تصور میکنم

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

من عاشق همکارم شدم دیونه وار ولی اون عاشق صندوقدارمون بود وقتی فهمید دوسش دارم شیفت غروب که نبودم به ...

خدا لعنتش کنه ... تنها جمله ای ک میتونم در وصفش بگم :))

منم عاشق یکی شدم که خودش میدونه دوسش دارم ولی از عمد عذابم میده ...

هیچی از یه بنده خدایی ۸ ماه بود خوشم میومد... نصف علاقم بهش بخاطر حس تحسینی بود که نسبت بهش داشتم چو ...

الهی بگردم دخترم :))))

من ۳ماه یکیو عاشقانه میپرستیدم ... اون منو ب چشم رفیق میدید ... ولی مثل رفیق باهام حرف نمیزد انگار باهم تو رابطه بودیم ولی هیچچچچ اسمی نداشت ارتباطمون 

بعد متوجه شدم فقط برا سرگرمی منو نگهداشته بوده :))))

من سال هااا عاشق پسر داییم بودم اما هیچ وقت حس نکردم این یه حس 2 طرفه باشه و همیشه هم بخاطر درس و کار تو فامیل  میگفتم قصد ازدواج ندارم و... 

تا اینکه با همسرم آشنا شدم و خیلی عجیب یهو دلم راضی شد و بهش جواب مثبت دادم و وقتی پسر داییم فهمید تازه به من پیام داد و گفت عاشق منه و خواهش کرد که جواب مثبت ندم و... 

ولی من چون به همسرم قول داده بودم دیگه زیر قولم نزدم

داستان عجیبی بود و از شدت عشق پسر داییم به خودم شوکه شدم و همچنین از سکوتش در اون همه سال،7 سال گذشته و من 2 تا بچه دارم و اون هنوز مجرده و میگه زن نمیخوام 

ایشون بمن بی احترامی کرد بارها...متاسفم ک عاشقش بودم و عارم‌میش بیان کنم

شاید بگی نه ولی یروز یجایی یه نفر همون بی احترامیو به خودش برمیگردونه... 

تا قدرت رو توی این دنیا نفهمه نمیمیره اینو هیچوقت فراموش نکن :)))🤍

خدا لعنتش کنه ... تنها جمله ای ک میتونم در وصفش بگم :))منم عاشق یکی شدم که خودش میدونه دوسش دارم ولی ...

به نظرت چرا این کارو باهام کرد؟ ازم متنفر بود ؟ یا به خاطر عصبانیتش از صندوقدار بود؟ یا خودشو در حد من نمیدونست؟ 

اینقد به دلیل کارش فکر کردم که مغزم متلاشی شده

عاشق دوست برادرم بودم فکر کن مغرور ترین دختر محل که عمررررررررا نگاه هیچ پسری نمی کرد اتفاقا چون اونم به شدت مغرور بود عاشق شدم

زد و دوست حسود و فضولم زنگ زدو بهش گفت که فلانی عاشقته...🥲

می دونید چی گفت؟

گفت من عاشق خواهر اونم....

حالا خواهرم از اون متنفر بود

بماند که من و غرودم لهههههههههههههههههه شدیم

چند سااااال بعد از برادرم خواستگاریم کرد

هر چقدر اصرار کرد گفتم حتی حاضر نیستم پاشونو تو خونه بذارن

با اینکه یه کوچولو احساس داشتم بهش ولی حاضر نبودم غرورم بیشتر از این له بشه

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

شاید بگی نه ولی یروز یجایی یه نفر همون بی احترامیو به خودش برمیگردونه... تا قدرت رو توی این دنیا نفه ...

چ عرض کنم،،،فعلا ک ایشون یک جایگاه خیلی خوب داره روز بروزم پیشرفت میکنه، حتی یکبار بهم گفت خیلی خوشبختم....کلا بجز این هم هر کی در حقم بد کرد خیلی خوشبختم و راضیه،،در عوض من شرایطم بد و بدتر میش🥹🥹😑😑😑🥲🥲🥲

بعضی تجربه ها ... میسوزونن جیگر ادمو گاهی با خودم میگم اگر قسمتم نبود اگر صلاحم نبود چرا خدا فرستاد ...

زندگی تلخی هم میخواد خب😅ولی خیلی اتفاق ها میوفته که همیشه مجهوله جوابش

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

بهم پیشنهاد داد چون دائمی نبود قبول نکردمو همیشه عکساشو میبوسم هر اهنگی گوش میدم یادش میوفتمحالم خوب ...

همیشه حس شیشم دخترا درست میگه

بنظرم اینکه حس کردی دائمی نیست ی واقعیت محضه و کار درستی کردی

اما ته تهش ادم هرلحظه باخودش میگه کاش ی لحظه منم عشقش بودم ... همونقدری ک دوستش دارم اون برا ی لحظه دوستم میداشت :))

هعی واقعا مخمه دیه ما ت رابطه بودیم ولی نمیدونم چش شده

پسرا کلا خودشونم نمیدونن چی میخان

فقط مارو مسخره خودشون کردن

حالا کافیه یه دختر همینکارو با خودشون بکنه 

از صدا ضجه زدنشون میشه برق تولید کرد😂