2777
2789
عنوان

بیاین تجربتونو از عشق یه طرفه بگین حرف بزنیم یکم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسری بود منو دوست داشت ولی من نسبت بهش حسی نداشتم بعدش که جوابمو بهش گفتم حس کردم داغون شد و این ...

:)))) میدونی ادم وقتی عاشق میشه فکر میکنه طرف مقابلم لابد عاشقشه قسمتشه 

ولی یهو ب خودش میاد میبینه چندین ماهه تو توهم زندگی میکرده 

خوشحالم ک جفتشو پیدا کرده :)))

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

من عاشق همکارم شدم دیونه وار ولی اون عاشق صندوقدارمون بود وقتی فهمید دوسش دارم شیفت غروب که نبودم به همه همکارا گفته بود فلانی ( یعنی من) عاشقم شده بود بهش رو ندادم بعد همش میخندید تا چند وقت سوژه بودم تو محل کار البته بعد از این که رفت سر یه کار دیگه این غلط و کرد نمیدونم حرصش از صندوقدارمون سر من خالی کرد یا چی ولی بدجور غرورم شکست 

خیلی ضرر کردم😅حیف عمرم،ولی خب تجربه شد

بعضی تجربه ها ... میسوزونن جیگر ادمو 

گاهی با خودم میگم اگر قسمتم نبود اگر صلاحم نبود چرا خدا فرستاد تو زندگیم :)))

دیگ هیچ جوابی نمیگرفتم ازش،،حتی نسبت ب بقیه رفتارش با من بدترهم بودش....هی بیشتر و بیشتر منفعل شدم و ...

ادم دیگه تا یه جایی میتونه تنهایی بدوعه واسه ی نفر 

بعد اون اگر طرف پاهاتو باند نپیچه اونوقته ک رابطه ب هم میپیچه ... :)

خیلی وقته منتظرم بیاد طرفم خودم خ ا یه ندارم برم طرفش

هممون همینیم والا😂😂🤦🏻‍♀️

ولی من حتی باهاش تو رابطه ام نرفتم 

اون منو ب چشم رفیق میدید من اونو ب چشم عشق :))

تنها کسی ک این وسط نابود شد خودم بودم...

هیچی از یه بنده خدایی ۸ ماه بود خوشم میومد... نصف علاقم بهش بخاطر حس تحسینی بود که نسبت بهش داشتم چون آدم موفقی بود ولی خب دوسش داشتم درکل. کلی گریه زاری پیش خدا و دعا و فلان به اون چیزی که میخواستم نرسیدم... میدونستم مال من نمیشه البته و احتمال زیاد با کسی هست و همین عذابم میداد... برای اینکه نبینم و فراموشش کنم تو اینستا و تلگرام بلاکش کردم تا چک نکنم ولی خب دروغ چرا گاهی یواشکی چکش میکردم... تا اینکه چند روز پیش اتفاقی دیدم زیر یکی از پستاش یه خانم که هم رشته خودش هست براش کامنت عاشقانه با بوس و قلب گذاشته.... فهمیدم نامزد کرده:))

اون به خنجر میزد من نگران بودم یه وقت دستش زخمی نشه

دیدی ... حس میکنی دستت امانته ... جگرتو خون میکنه ولی نگرانی ی خش رو دلش نیفته...

کاش یکی مثل خودمون مارو دوست میداشت :)))

یع موقع کسی رو دوست داشتم اونم منو دوست داشت بعد یه مدت دیگه حسی بهش نداشتم یه رفتارش باعث شد حذفش کنم از زندگیم ولی اون پای دوست داشتنه موند ۳سال اما الان انگار میخواد فراموشم کنه نمیدونم چرا ولی ناراحتم