2777
2789
عنوان

خیلی تنبل و کسل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست
مشکل استرس نداری؟ببین کم کم از یه کار کوچیک شروع کن بعد عادی میشی و بر میگردی به روال قبل مثلا من یه ...

چرا اختلال اضطراب دارم

درگیر افسردگی هم هستم

ولی زیر نظر دکتر دارو مصرف میکنم

این ۲ روز تعطیل بود نتونستم داروهای جدیدمو بگیرم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اختلال اضطراب دارمدرگیر افسردگی هم هستمولی زیر نظر دکتر دارو مصرف میکنماین ۲ روز تعطیل بود نتونس ...

داروهاتو فاصله ننداز اصلا 

منم دارو میخورم بهترم 

من که گاهی جوری حالم بد میشد که از ادما هم فرار میکردم چه برسه به کارای خونه و معمولی 

الهیمن از جنگ نترسیدم آخهنه استرس داشتم نه هیچی خیلی عادی به زندگیم ادامه دادم فقط روزای آخر جنگ خیل ...

شما هم ترسیده بودی تو انکار بودی

اینا قشنگ علائم انکاره و بعدا خودش رو اینطوری نشون میده

داروهاتو فاصله ننداز اصلا منم دارو میخورم بهترم من که گاهی جوری حالم بد میشد که از ادما هم فرار میکر ...

دقیقا میفهممت

منم همینم

به خصوص پریودم عقب افتاده بود

پلی کیستیک دارم

هورمونام داشتن منو میکشتن!!!به دکترم پیام دادم گفتم یه چیز بنویس من خودمو خفه نکنم🤦🏻‍♀️همون روز پریود شدم😂ولی هنوزم تیر و ترکشاش مونده

شما هم ترسیده بودی تو انکار بودیاینا قشنگ علائم انکاره و بعدا خودش رو اینطوری نشون میده

نه واقعا ترسی نداشتم چون معتقدم اگه زمان مرگ آدم فرا رسیده باشه،میمیره

چه فرار کنم برم وسط کوه

چه همینجا که هستم

همه بهم گفتن پاشو بریم شمال اینا

نرفتم

دهه ۶۰ جنگ بود،مگه مردم اون زمان آدم نبودن؟اینهمه متولد دهه ۶۰ داریم

خیلیا عروسی کردن

ما تو خاورمیانه زندگی میکنیم بابا اینجا همیشه جنگه😂

نه واقعا ترسی نداشتم چون معتقدم اگه زمان مرگ آدم فرا رسیده باشه،میمیرهچه فرار کنم برم وسط کوهچه همین ...

عزیزم من به حرف های کلامی شما که کار ندارم از رو صحبتت که نمیگم

من دارم از رو عملکردت و کاری که کردی و حالت نظر میدم

شما قشنگ مکانیزم انکار اجرا کردی

پر خوابیت در روزهای آخر و این حالت الانت دقیقا مال مکانیزم انکاره

شما تو انکاری

ما تو کلام خیلی چیزا میگیم ولی عملکرد بدن و حس و حالمون واقعیت ماست

عزیزم من به حرف های کلامی شما که کار ندارم از رو صحبتت که نمیگممن دارم از رو عملکردت و کاری که کردی ...

حرفتون درسته آدم از ناخودآگاه خبر نداره پس ممکنه بدون فهمیدن خودم ترسیده باشم🌹🌷