2777
2789

چرا این حقو نمیدن؟ حتی وقتی مهریه نباشه یا خیلیی کم باشه 

کلا بعضیا گارد عجیبی نسبت بهش دارن

حتی بعضی هم خانما 

و دلیلشون؟ زنا احساسی ان ممکنه یهویی برن طلاق بگیرن🤡

تنها حرفی که میتونم به این عزیزان بزنم ااینه که جدی مگه مادر های خودتونو ندیدید؟ مگه زنای اطراف تونو ندیدید؟ 

تمام خانمایی که من میشناسم 

دقیقا همونان که زندگیو نگه میدارن و منطقی تصمیم میگیرن و حتی گاهی روی خیانت شوهرم چشم‌پوشی میکنن بخاطر اینده فرزندشون

با اینکه همون مردا خیلی بیشتر احساسی و هیجان زده عمل میکنن و خیلی اوقات اصلا بر اساس عقل و منطق پیش نمیرن

شما رو نمیدونم ولی تو تمام زندگی هایی که من میشناسم این زنه که زندگیو نگه داشته

اتفاقا به نظرم اگرم یه نفر نباید حق طلاق داشته باشه مرده

تو همین نینی سایت کم دیدیم زنایی که همه جوره پای زندگیشون ایستاده بودن ولی شوهره رف با یه هرزه و طلاق داد زنشو؟ کلی از این موردا بوده 

پس به نظرم اگرم قراره یکی نداشته باشه دقیقا مرده که نباید حق طلاق داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چ چیزایی فک میکنین

چرا؟ خب مگه حق طلاق چیز کمیه؟ خیلی از زنا بخاطر نداشتن همین حق موندن تو یه زندگی جهنمی و هر روز دارن زجر میکشن 

بعدم الان یه تاپیک دیدم که دقیقا تو اون تاپیک بعضیا اینطوری بودن که حق طلاق چیه معلومه که مردی نمیده برای همین برام سوال شد

متاسفانه جامعه مرد سالار هست خیلی مونده تا مردم به اینجایی که شما میگید برسن

واقعا جامعه امون به شدت مرد سالاره 

حالا خود مردا رو درک میکنم بالاخره طرف چیزیو میگیرن که به نفعشونه 

بعضی از زنا که این چیزا رو بد میدونن نمیدونم کجای دلم بزارم

چون زنا تا تقی ب توقی میخوره ب فکر طلاق میفتن 

زندگی خواهرم. با کوچکترین بحث به فکر طلاق میفته. مردا صبور ترن نسبت ب زنا 

زن زیاد دیدم ب فکر طلاقن در حالی که شوهره مشکل خاصی هم نداره ... مثل این خارجیا که اکثر ازدواجاشون دووم زیادی نداره 

شوهر من گف حق طلاق بهت بدم مهریه نباید بگیری

من اگر تو شرایط شما قرار بگیرم فک کنم حق طلاق رو انتخاب کنم

اخه میدونید  یه ماجرایی شنیدم یه نفر

مهریشو گذاشت اجرا ولی شوهرش طلاقش نمیداد

اینقد اذیتش کرد و چند سال تابش داد که زنه رف مهریشو بخشید بعدم اقاهه یه مقدار پول داد بش و تموم شد زندگیشون 

چون زنا تا تقی ب توقی میخوره ب فکر طلاق میفتن زندگی خواهرم. با کوچکترین بحث به فکر طلاق میفته. مردا ...

یه نفر طرف شما اینطوره قرار نیست بقیه اینطوری باشن

مگه تو همین نینی سایت نیست که ۹۰ درصد زنا خیانت دیدن یا شوهر شکاک و روانی دارن و دارن هر روز عذاب میکشن ولی موندن تو زندگی 

شما باید کل یه جامعه رو در نظر بگیرید نه فقط یه بخش کم 

بعدم اگر برای مثال باشه منم کلی مرد دیدم که سر یه زن دیگه زن و زندگیشونو ول کردن و رفتن 

انگار نه انگار زندگیی بوده

همینقد راحت

و زنش یه ماه تمام عیار بود 

من هم حق طلاق دارم هم حق کارو تحصیل ولی حضانت بچه رو بهم نداد 😂ولی الان میدونم وقتی زندگی خوب باشه اصلا اینا لازم نیست الان من یک درصد به طلاق فکرم نمیکنم و به نظرم حق طلاق یک چیز بیخوده