2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 199 پست
اسی به حرف اینم گوش کن راست میگه مردا به راحتی میتونن بعد رابطه ی خیلی طولانی کات کنن پر حالی که بعد ...

باورت میشه اون همیشه میگفت ب من چطور بقیه وقتی رابطشون طولانی میشه دلشون میاد تمومش کنن  
بابا من الا گیر اینم واقعا چش بود حداقل میگفت دلیل این همه پرخاشش چیه حالا بار دومه میگم نوشتم دختری ناراحت شد ولی بار اول چیش بود

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👍حالا به کتفت بگیر همه چیزو و به درست برس

میخام بخونم میشینم بهش فکر میکنم ک چش بود واقعا یعنی ی رفتن من انقد عصبانیش کرد؟اها همون روز ک رفتم پیام داد ولگردی قبلش گفتم دلم برات تنگ شده بود گفت ت غلط میکنی دلت تنگ شه بخای کاری کنی

باورت میشه اون همیشه میگفت ب من چطور بقیه وقتی رابطشون طولانی میشه دلشون میاد تمومش کنن بابا من الا ...

خب حس مالکیت بهت پیدا کرده 

ببین حرفم اینه 

در صورتی که نه تعهدی تو نسبت بهش داری نه اون تعهدی رو تو 

به خودش اجازه داده برات تعیین تکلیف کنه کجا بری کجا بیای 

این خیلی بده 

حد و مرز روابط، لا اقل اگه قراره آشنایی قبل ازدواجم باشه باید رعایت شه 

خوبیش اینه که خو الان تو شناختیشش، تو دامش نمیفتی

قطعا کسی تو زندگیشه نمونشو دیدم دختر فامیلمون

ن عشقم مطمعنم ازش از روز اول همیشه این رفتارشه ب قول این دوستمون میخاد انگار حرف حرف اون باشه البته شایدم اینطور باشه الله اعلم پس از روز اول یکی ت زندگیش بوده  

میخام بخونم میشینم بهش فکر میکنم ک چش بود واقعا یعنی ی رفتن من انقد عصبانیش کرد؟اها همون روز ک رفتم ...

😐صحیح 

تو هم مینوشتی شوخی کردم یکم بخندی، چه زود به خودت گرفتی، خیلی تحفه ای آخههههه

😐صحیح تو هم مینوشتی شوخی کردم یکم بخندی، چه زود به خودت گرفتی، خیلی تحفه ای آخههههه

بعدش از روی زمین محوم میکنه

دکش کن کو ون لقش چیزی که زیاد پسر

میدونی با همه بدیاش اهل دود دم نیست دروغ نمیگه محبتش زیاده زیاد اهل رفیق بازی نیست
از بس هر پسری دیدم اهل دود و دمه میترسم بخاطر اینا از دستش بدم