2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 199 پست
احتمال داره رفیقات حرفی زده باشن چون گفته ولگردی

ن بابا کلن خودش بدبدله فکرش منفیه میدونی چیه ی بار قهر بودیم گفتم میخاستم بیام در دانشگاه گفت نکنی اینکارو هیچوقت فک میکنم از این بدش اومده از اونجا رد شدم

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا کلن خودش بدبدله فکرش منفیه میدونی چیه ی بار قهر بودیم گفتم میخاستم بیام در دانشگاه گفت نکنی ا ...

😂😐

رک بگم 

بعد ازدواج (البته اگه قصدتون ازدواج باشه) به عمق فاجعه تازه پی میبری

😂😐رک بگم بعد ازدواج (البته اگه قصدتون ازدواج باشه) به عمق فاجعه تازه پی میبری

چرا
اره ازدواجع خانواده ها میدونن میترسم بخدا مامانم خیلی طعنه میزنه میترسم رو سیاهم کنه بدتر

خو خودت داری نشونه هاشو میبینی آخه من چی بگم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین کلن عصبی میشه اینطوریه همیه نمیشه گفت بار اوله میبینم ک بگم خیانت میکنه مریضه انگار  میگی یعنی کسی ت زندگیشه؟

چرااره ازدواجع خانواده ها میدونن میترسم بخدا مامانم خیلی طعنه میزنه میترسم رو سیاهم کنه بدتر

از الان نشونه های کنترل گری  و شکاک بودنشو داره نشون میده 

و این درحالیه که هنوز خرش از رو پل نگذشته 

این یعنی خطر

ببین کلن عصبی میشه اینطوریه همیه نمیشه گفت بار اوله میبینم ک بگم خیانت میکنه مریضه انگار میگی یعنی ...

من فقط از رفتارش فهمیدم اگه باهاش وارد زندگی شی زندانیت میکنه چون اعتماد نداره 

از الان نشونه های کنترل گری و شکاک بودنشو داره نشون میده و این درحالیه که هنوز خرش از رو پل نگذشته ...

خیلی بخدا اینطوریه ک ت میگی خاک بر سرش واقعا نمیدونم چرا دوسش دارم ذلیل مرده
حتی این شبا گفت نرم بیرون منم پریشب ب زور مامانم بردم میگفتم نکنه دیشب بخاطر اینکه شب قبلش دیده تم اینطوری کرده
واقعا بنظرت حتی اگه حساس باشه من برم خودسر برم ببینمش این رفتارش حق داره ک دیشب انجام داد؟

عزیزم زمان کنکور خودتو درگیر مرد جماعت نکن مردا عشق و عاشقی نمیفهمن دنبال هوا و هوس هستن

اسی به حرف اینم گوش کن 

راست میگه 

مردا به راحتی میتونن بعد رابطه ی خیلی طولانی کات کنن پر حالی که بعدش عین خیالشون نیست 

اما دخترا از درون بعد کات داغون میشن

برای همینم همیشه بیشترین آسیب ما میبینیم

من فقط از رفتارش فهمیدم اگه باهاش وارد زندگی شی زندانیت میکنه چون اعتماد نداره

کلن منم زنش نشم حس میکنم نسبت به همسرش همینطوریه ب قول شما زندانیش میکنه

عزیزم زمان کنکور خودتو درگیر مرد جماعت نکن مردا عشق و عاشقی نمیفهمن دنبال هوا و هوس هستن

ای خواهر چ کنم یکم مدت طولانیه وگرنه دکش میکردم

خیلی بخدا اینطوریه ک ت میگی خاک بر سرش واقعا نمیدونم چرا دوسش دارم ذلیل مردهحتی این شبا گفت نرم بیرو ...

نه حق نداره 

اصلا چه تعهدی بهم دارید که حس مالکیت رو تو داره؟