2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین به کمکتون نیاز دارم

1097 بازدید | 199 پست

اگه تاپیک های قبلیمو بخونین تا حدودی ی قسمت هایی از رابطه مو گفتم
من کنکوریم، شنبه دو هفته پیش باهم بیرون بودیم اومدم خونه دوستام خونمون بودن زنگ زده بود من ندیدم بعدشم ک دوستام رفتن ی دعوای بد با خانواده داشتم و خانوادم امسال خیلی اذیتم کردن سر کنکور اونم خبر داره که چقدر تحت فشارم بهش پیام دادم گفت تماسمو ندیدی حداقل گوشیت چک کن گفتم بخدا دعواست مامانمم گوشیمو گرفته الا خطمو انداختم رو گوشی داداشم ولی باهام سرد بود تا چن روز ک این تایم جنگ بود انتنا میپریدن داشتم بهش پیام میدادم یهو پیامام نمیرفت تا رفتم گوشی مامانم بیارم بهش پیام بدم هرچی پیام دادم بهش دیدم دیگه جوابمو نداد تا ی هفته چهارشنبه قبل یهو زد از همه جا بلاکم کرد رفتم ک ببینمش ک دم در ارایشگاه دوستش نشسته بود دیدمش الا میگم ادامشو

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون خیابون از خونمون دوره یکم منم بادوستام بودن خونه عمه دوستم  اونجاست گفت میخا برم چن تا وسیله بدم به عمم منم گفتم میرم باهاش اونم میبینم شاید تونستم حرف بزنم باهاش هم عصبی بودم ک چرا بلاک شدم یهو 

از جلوی اون رد نشدم از پیاده رو اون سمت رد شدم و رفتیم وسیله ها رو دادیم برگشتیم بازم از همون خیابون ک رفیقم برگشت نگاش کرد گفت داشته نگاه میکرده

نمیفهمی چون جاش نیستی تو خودتو سبک نکن

آدم میتونه انتخاب کنه که جای کسی باشه یا نه 

اما خو اگه خودت نخوای با کسی رابطه داشته باشی آسیب نمیبینی یا لااقل کمتر آسیب میبینی 

این چیزیه که من فهمیدم 

شمارو نمیدونم

از جلوی اون رد نشدم از پیاده رو اون سمت رد شدم و رفتیم وسیله ها رو دادیم برگشتیم بازم از همون خیابون ...

میخام یه چیزی از تجربه خودم بهت بگم راجب رفیق و پارتنر اگه خاسی درخواست بده تا بهت بگم

بعد دیدم پیام داد ی بار دیگه بیای تو این خیابون من میدونم و تو گفتم یعنی چی دلیلت چیه گفت الا خودت دلیلشو نشونم دادی گفتم چرا اینو میگی م اومدم تورو ببینم چ دلیل دیگه داشته بیام گفت ن ت ولگردی گفتم این حرفت یعنی چی که گفت اره من فکرم اینه ن اینکه ت میگی بخاطر من اومدی دیگه هیچی نگفتیم تا دیشب

عزیزم بخدا چیزیم بهش نگم میاد دعوا ک ت چرا سراغمو نمیگیری

تو هرکاریم کنی وقتی با کسی رل میزنی اول و آخر یه جایی دچار مشکل میشید ، چون جنس مخالفته باهاش ممکنه دچار چالش شی، زندگی مشترکم همینه، نمیخوام بگم الان که کارت اشتباه یا درسته، اما با توجه به چالش هاش الان وقتش نبود بچم