2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 199 پست
سه ساله باهاشم گیر کردم

3 سااالللل؟ 

خب اگه اینقدر با هم بودید اون حتما درکت میکنه 

بگو تا زمانی که کنکور میدم چند وقت صبر کن 

یعنی نه تماس تلفنی ای نه چیزی که بتونم تمرکز کنم 

خودتم یکم ریلکس کن از فکرش درا تا کنکورت تموم شه 

اونوقت با خیال راحت کلی بشینین با هم بحث کنید و مشکلاتتونو حل کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب بهش پیام دادم ک چرا جواب نمیدی شروع کرد فحاشی ک دیگه پیام نده وگرنه الا کاری میکنم نتونی توی خونه سرتو بلند کنی دیگه منم گفتم وا چته چرا اینطوری میکنی من کنکور دارم چرا دم کنکورای من اینطوری میکنی گفت کنکور نداری ب درک هی میخام چشم بهت نیفته دست از سر من بردار

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

منو شوهرم دوست بودیم همش سر رفیقام بحث می‌کردیم تا اینکه گفت دورشون خط بکش میزارمت روی سرم گفت رفیقات بهم درخواست میدن و راجبت چرتو پرت میگن منم شناختم رفیقامو چون همش باعث دعوای منو همسرم میشدن اما اون موقعه رل بودیم

3 سااالللل؟ خب اگه اینقدر با هم بودید اون حتما درکت میکنه بگو تا زمانی که کنکور میدم چند وقت صبر کن ...

اخه از این ادمای منطقی نیست اگه بود منم بدبختی نداشتم بزار ادامشو بگم

بعدش خطمو بلاک کرد با دوستم بیرون رفتم با گوشی اون داشتم پیام میدادم اومدم بنویسم مگه ادم دختر خدشو ول میکنه که نوشتم مگه دختری و اومدم اصلاح کنم ارسالش کردم یهو پیام داد به من میگی مگه دختری بدتر عصبی شد