2777
2789

درآمد خوبی که داره شکی نیس و آینده خوبی داره رشته ای هس که همیشه بروزه،کلاس بیرون نرفتم آموزشش رو،کلا مدرک دیپلم و دانشگاهیش رو دارم

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه نویسی اوایل حقوق معمولی داره ولی یکم که تجربه ات بیشتر شه خیلی حقوق بالایی میگیری👌

من یه پیجی رو می‌شناسم که آموزش‌های خوبی داره. چون تازه کارشو شروع کرده، تخفیف افتتاحیه هم گذاشته که قیمتش واقعاً خوب در میاد.

اگر خواستی بگو لینکشو بفرستم