2777
2789
عنوان

بین این غذاها کدوم رو بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 48 پست
نه دیگه واسه همین میگم سرخش کن بعد آبپز شدن..هم بوش میره هم ترد میشه..میتونی با چاغو یذره ببری ببینی ...

ینی مرغ جدا سرخ کنم رب جدا؟باشه عزیزم 

مرغ بدون پیاز اول سرخ کنم؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

آب مرغم خیلی زیاد نریز درحدی باشه که وقتی پخت ابش تموم بشه

مگه نباید تو آب شناور باشه؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی مرغ جدا سرخ کنم رب جدا؟باشه عزیزم مرغ بدون پیاز اول سرخ کنم؟

خب اگه با هم سرخ کنی که میشه خورشت زرشک پلو😐پیازو سرخ کن رب بزن آب بریز ادویه بزن بعد مرغی که جدا پختی رو بهش اضافه کن..سسش رو غلیظ کن

مگه نباید تو آب شناور باشه؟

یه قابلمه کوچیک انتخاب کن ،اولش اینقدر اب بریز که روش رو بگیره بعد در طول پخت کم کم ابش تبخیر میشه دیگه 

یه قابلمه گنده برنداری پرش کنی اب!😂🤦🏻‍♀️

خب اگه با هم سرخ کنی که میشه خورشت زرشک پلو😐پیازو سرخ کن رب بزن آب بریز ادویه بزن بعد مرغی که جدا پ ...

عه..

ممنون نمیدونستم خب تا حالا زرشک پلو درست نکردم

یسوال من مرغو خیلی وقته بیرون گذاشتم آب نمیشه به هم چسپیددددددن سشوار بگیرم روش یا زیر آب جوش؟خراب میشه؟

یه قابلمه کوچیک انتخاب کن ،اولش اینقدر اب بریز که روش رو بگیره بعد در طول پخت کم کم ابش تبخیر میشه د ...

ممنون نکته قشنگی بود عزیزممم💋

خب اگه با هم سرخ کنی که میشه خورشت زرشک پلو😐پیازو سرخ کن رب بزن آب بریز ادویه بزن بعد مرغی که جدا پ ...

عه واااا اقایین شما!!!

چه همه مهارت

عه..ممنون نمیدونستم خب تا حالا زرشک پلو درست نکردمیسوال من مرغو خیلی وقته بیرون گذاشتم آب نمیشه به ه ...

پناه بر گاد😐حس میکنم تاحالا آشپزی نکردی..یذره تخیل بخرج بده..بزار بیشتر بمونه تا باز شه..زودتر باید میزاشتی بیرون دیر اقدام کردی

پناه بر گاد😐حس میکنم تاحالا آشپزی نکردی..یذره تخیل بخرج بده..بزار بیشتر بمونه تا باز شه..زودتر باید ...

خب نکردم! تخیل راجب کاری که انجام ندادم؟بر اساس تخیل باید آشپزی کرد؟؟؟

خیلی وقته گذاشتم گفتم!!

خب نکردم! تخیل راجب کاری که انجام ندادم؟بر اساس تخیل باید آشپزی کرد؟؟؟خیلی وقته گذاشتم گفتم!!

عجب بابا عجب..اگه پلاستیک دورشه یه ظرف رو پر آب ولرم کن بزارش توش..اگرم نداره بزارش تو پلاستیک بعد اینکارو بکن..