2777
2789
عنوان

بین این غذاها کدوم رو بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 48 پست
وای من کباب ترجیح میدم😭😂من یه لر کباب خوارم😂

منم کباب دوست دارم ولی خیلی طول میکشه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من ساندویچ مرغ رو دوست دارممیتونی ته چین هم درست کنی البتهیا شیرین پلو ریش ریش کنی با رب و هویج و ای ...

اها ممنونم عزیزم

من در همین حد بلدم آشپزی بلد نبستم 

خیلی دوس دارم پنیر پیتزا اضافه کنم ولی هیچ وسیله ی به درد بخوری براش تو خونه نیست عذاساز و تنور گازی داریم نمیدونم میشه یا نه که من از هیچکدوم نمیتونم استفاده کنم..

راه دیگه ای برا اضافه کردنش نیست؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیر پیتزا رو چجوری اضافه کنم در چه مرحله ایتا حالا از پنیر پیتزا استفاده نکردم

مرحله آخر عزیزم 

پیاز که سبک شد  و داشت طلایی میشد فلفل دلمه هم بریز و تفت بده بعد رب بریز و ادویه بعد مرغ ریش رو بریز و درحد مخلوط شدن قاطی کن آخرشم پنیر پیتزا 

با سس هزارجزیره و قرمز ترکیبی بخور😁

زیاد طول نمیکشه وقتی ابپز شد سرخش کن تا خوشمزه تر شه..بنظرم پیاز تفت بده بعد رب و آب و ادویه بزن توش ...

خب چجوری بفهمم پخته؟

اها اینجوریم خوبه راحته فقط اینکه مرغ طعم آبپز بیشتر نمیده اونطوری؟

جوجه دوست داری؟ چون وقت مزه دار کردن نداری میتونی تو ماهیتابه پیاز و فلفل دلمه درشت بریزی ،مرغت رو ب ...

چه جالب واقعا میشه؟لازم نیست دور بدیم و.. همونجوری خودش میپزه؟

با روغن دیگه؟

اها ممنونم عزیزممن در همین حد بلدم آشپزی بلد نبستم خیلی دوس دارم پنیر پیتزا اضافه کنم ولی هیچ وسیله ...

رو غذا پنیر پیتزا همون روگاز بزن همش بزن پنیز پیتزا اب شه در قابلمه رو بذار یکن اب شه ای شد هم بزن قاطی شه

بعد دیگه لقمه کن بخور

اگه نون باگت داری بریز لای نون باگت یه ماهیتباه بذار با یه چیز سفت هرطرف نون باگت رو فشار بده بذار سرخ شه 

گریل میشه 

خب چجوری بفهمم پخته؟اها اینجوریم خوبه راحته فقط اینکه مرغ طعم آبپز بیشتر نمیده اونطوری؟

نه دیگه واسه همین میگم سرخش کن بعد آبپز شدن..هم بوش میره هم ترد میشه..

میتونی با چاغو یذره ببری ببینی پخته یا نه ولی بستگی به بزرگی گوشته داره ۴۰ دقیقه اینا بمونه فک کنم بپزه

راستی یکم جعفری و خلال چیپس هم خوشمزه اش میکنه

مممنونم جعفری که نمیدونم ولی چیپس چرا اونم کنارش میذارم

مرحله آخر عزیزم پیاز که سبک شد و داشت طلایی میشد فلفل دلمه هم بریز و تفت بده بعد رب بریز و ادویه بع ...

واقعا میشه تو قابلمه اضافه کرد؟اینجا همه گفتن باید تو فر بذاری و..

پنیر بزنم روش و هم بزنم؟تا وقتی آب شه؟یا بذارم روش آب شه حالت پیتزا؟

تو آب مرغ یه پیاز کوچیک بنداز با کمی فلفل سیاه

ممنونم چشم شاید قرمزم انداختم تند دوست دارم

پنیر رو همینطوری سر گاز بریز تو موادت یکم هم بزن تا آب بشه همین

ااها مرسی پس هم بزنم؟فک کردم شاید باید حالت پیتزا روش بذارم تا آب شه 

رو غذا پنیر پیتزا همون روگاز بزن همش بزن پنیز پیتزا اب شه در قابلمه رو بذار یکن اب شه ای شد هم بزن ق ...

دمتون گرم مرسییی