2777
2789
عنوان

بین این غذاها کدوم رو بپزم

302 بازدید | 48 پست

مرغ کبابی یا ساندویچ مرغ ریش ریش؟

سینه مرغ گذاشتم بیرون اول میخواستم کباب درست کنم ولی چون راحته و زیاد برا خودم درست میکنم گفتم یه تنوعی بشه 

اینجا یکی بهم یه عذا یاد داده بود با مرغ ریش ریش که اسمش یادم رفت وگرنه قصد درست کردن اون رو داشتم..

ولی حالا میخوام مرغ رو ریش ریش و با پیاز و رب و ادیه تفت بدم و سیب زمینی ام سرخ کنم با نون بخورم

کدوم خوشمزه تره بنظرتون؟

ساندویچ مرغ تا حالا نخوردم و تنها جوری که مرغ میخوردم و دوس داشتم کبابی بوده

نظرتون؟؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم از مرغ با ادویه و سس خیلی زیاد خوشم میاد

یه سوال چقد طول میکشه مرغ آبپز شه؟دو تا سینه ست

و اینکه رب رو با آب قاطی کنم و بزنم یا نه خالی؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من ساندویچ مرغ رو دوست دارم

میتونی ته چین هم درست کنی البته

یا شیرین پلو ریش ریش کنی با رب و هویج و اینا بریزی لای برنج

ساندویچ مرغم من اول پیاز و سیر تفت میدم ادویه میزنم بعد مرغ ریش ریش بعدم رب و قارچ و ذرت و فلفل دلمه

میریزم لای نون باگت لای نون باگت هم سس مخصوص میزنم بعد پنیر ورقه ای و یکم پنیر پیتزا میذارم 

بعد توی ساندویچ ساز گریل میکنم

یه سوال چقد طول میکشه مرغ آبپز شه؟دو تا سینه ستو اینکه رب رو با آب قاطی کنم و بزنم یا نه خالی؟

زیاد طول نمیکشه وقتی ابپز شد سرخش کن تا خوشمزه تر شه..بنظرم پیاز تفت بده بعد رب و آب و ادویه بزن توش بعد مرغو بزار توش یذره بپزه

آره ریش ریش هم خوشمزه ستفلفل دلمه و قارچ و پنیر پیتزا هم میزنم من

پنیر پیتزا رو چجوری اضافه کنم در چه مرحله ای

تا حالا از پنیر پیتزا استفاده نکردم 

جوجه دوست داری؟ 

چون وقت مزه دار کردن نداری میتونی تو ماهیتابه پیاز و فلفل دلمه درشت بریزی ،مرغت رو با ماست و زعفران تخم گشنیز ،نمک فلفل قاطی کن ،کره هم بنداز توش و درش رو ببند تا اب بندازه و کم کم سرخ بشه 

آخرش هم ابلیمو بزن

وااای شماها چطوری آشپزی میکنین حالم بهم میخوره بس که غذاهامممم بی مزه و بدطعم میشه😭🥺

اتفاقا من اصلا نمیکنم آشپزی

امشب خونه تنهام دیگه مجبوررررررری از صبح هیچی نخوردم

اتفاقا منم انقد گند میزنم چن روز پیش روغن داااغ ریختم فرش آشپزخونه پودر شد رفت هوا و..