2777
2789
عنوان

کتابکار برای پایه دهم

62 بازدید | 6 پست

سلام ، من برای سال دهمم کلاس برداشتم و در کنار اون دنبال کتاب تست هستم و بیشتر تمرکزم روی تستای متوسط تا پیشرفته هست.برای رشته ریاضی..

الان سردرگمم که به عنوان منبع اول چه کتابی رو برای هر درس تهیه کنم و منبع دوم چی کتاب بگیرم 

کسایی که این راهو رفتن میشه از تجربه تون بگین که کدوم کتابا بهترن ؟

سلام

ریاضی من خوب بود فقط نردبام میزدم اگه سطح اول و دوم میخوای اول نشر الگو بعد نردبام

فیزیک نشر الگو فقط

شیمی مبتکران سطح ۱ و ۲ اوکیه فوقش دیدی میخوای تست بیشتر بزنی آی کیو جوابه

هندسه نشر الگو 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پیدا کردن منبع از روی چند تا آزمون پایه تراز و رتبه تو بگیر و بعد تحلیل آزمون کن تا سطحت دستت بیاد 

بعد برای هر درسی منبع انتخاب کن مثلا الان یه مورد کتاب حسابان مهرو ماه برای کسی که سطح متوسط رو به بالا داره خوبه ولی برای متوسط به پایین خیلی سبز نردبام خوبه

فیزیک ریاضی سطح مبتدی تا عالی به نظرم نشر الگو خوبه

شیمی هم خودم نشر الگو و مبتکران میزدم

سلامریاضی من خوب بود فقط نردبام میزدم اگه سطح اول و دوم میخوای اول نشر الگو بعد نردبامفیزیک نشر الگو ...

برای ریاضی و فیزیک کتاب های میکرو چطورن ؟ نشر الگو بهتره یا میکرو گاج ؟ برای هرکدومش منبع دوم نردبام تست میزدی؟

برای ریاضی و فیزیک کتاب های میکرو چطورن ؟ نشر الگو بهتره یا میکرو گاج ؟ برای هرکدومش منبع دوم نردبام ...

برای ریاضی و فیزیک فقط نشر الگو خوبه 

میکرو چرت خالصه اصلا سمتش نرو 

ما برا دوازدهم میکرو جامع هندسه گسسته میزدیم برا هندسه اگه فقط میکرو دهمش هست خواستی استفاده کن ولی به پای نشر الگو نمیرسه 

فقط برای ریاضی سطح دو نردبام خوبه برا فیزیک نشر الگو کافیه اگه چندبار بزنیش طول سال دیگه تا کنکور فیزیک دهمتو بستی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بذار کلاس ها شروع شه خود استاد ها میگن چه کتاب هایی بخرید سرخود کتاب نخر.

جوگیر هم نشو یهو از هر درس دوتا منبع بگیری یا یه منبع خیلی سخت بگیری.

برای هر درس یه منبع متوسط طبق پیشنهاد استادت بخر و حتما ازشون استفاده کن‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️