2777
2789

می‌خوام نذر هفتاد و دو تن از شهدای کربلا رو امسال انجام بدم تو خونه شمعش رو روشن کنم قبوله؟

کسی ام که شب خوابیدم و صبح زود مادرم  خبر مرگشو بهم داد حقیقتا هنوز هم باورم نشده«دلم خیلی برات تنگ شده» اگه امضامو می‌خونی برای شادی روح محمدم یه صلوات بفرست 😭🖤

آرهالتماس دعا

من بنجل تر از این حرفام بخوام برا کسی دعا کنم😅

محتاجیم به دعا 

کسی ام که شب خوابیدم و صبح زود مادرم  خبر مرگشو بهم داد حقیقتا هنوز هم باورم نشده«دلم خیلی برات تنگ شده» اگه امضامو می‌خونی برای شادی روح محمدم یه صلوات بفرست 😭🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالم بده

ولی حلوا درست کردم الان باید ببرم تو کوچه پخش کنم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

قبوله ان شاالله  این چ جور نظریه؟

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

قبوله ان شاالله این چ جور نظریه؟

امسال یه شمع روشن میکنم و خواستمو می‌خوام از امام حسین اگر تا سال دیگه همین موقع حاجت روا شدم هفتاد و دوتا شمع بین مردم پخش میکنم 

بله

منم دعا کن

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

امسال یه شمع روشن میکنم و خواستمو می‌خوام از امام حسین اگر تا سال دیگه همین موقع حاجت روا شدم هفتاد ...

چ نذر قشنگی ان شاالله ک  حاجت روایی 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بلهمنم دعا کن

مرسی گلم 

آره میشه عزیزم،الهی به حاجت دلت برسی

مرسی گلم 

چ نذر قشنگی ان شاالله ک حاجت روایی

مرسی گلم 

انشالله حاجت روا بشی،التماس دعا

بله میتونی توی خونه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

اره عزیزم قبوله مهم نیته

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷