2777
2789
عنوان

مردای شهریوری چطورن

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 96 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کمال گران اصلنم نمیتونی باهاشون بحث کنی چون هیچ جوره قانع نمیشن

دقیقا

و واسه همینه که چند بارم به اسی گفتم فقط تنها راه حلش اینه که بهش نشون بدی تو از اون خیلی بهتر و عقل کلت تری و بهتر می‌فهمی 

فقط مردای شهریوری رو با اعتماد به نفس بالا میشه نگه داشت 😂

دقیقا یکیشون دارم و همش داره ایراد می گیره و همیشه می خواد ثابت کنه که فقط حرف این درسته و بقیههیچی ...

اره دقبقا اینجورین خودشونو عقل کل میدونن 

ی کلیپ طنز بود میگفت شهریوریا میگن به خدا اگر سرمو بشکاقی مغزمو بشکافی حرفتو بزاری توش بازم حق بامنه🤣

من خیلی خوشگل نیستم ولی اخلاقم و بقیه چیزای تو همه زمینه ها خوبه . طرف ولم میکنه بره ؟؟؟

من خودم شهریوریم قیافه ی معمولی با اخلاق عالی رو به قیافه ی خیلییی خفن و اخلاق داغون ترجیح میدم

اشک شو،اما نه تو غم.

با همهههه ؟؟؟ دلمو نشکون

نمیخوام تایید بدم شاید اینجور نباشه ولی من یکم احساس هول بودن گرفتم ازش ولی همونقدر ک هول بود با زنش خوب رفتار میکرد زنش خیلی غیر قابل تحمله و رفتار عجیب زیاد داره😆

خاهرزادم شهریوری 

باحال  پایه خوش صحبت اجتماعی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بنظرم تنها چیزی که باهاش می‌تونی یه مرد شهریوری رو نگه داری اعتماد به نفس بالاست اصلاً خودتو دست کم ...

اعماد به نفسم نه زیاد خوب نیست 

اما مهرطلب اصلااا نیستم . پرمدعا هم نیستم . خوب من کلا توی زندگی کردن و درس و اینا جلوتر ام نمیدونم چقدر براش تاثیر داده . تا الان نشونه های خوبی تو رفتارش بود . مردا شهریوری خیلی مادی ان؟؟ اگر همش بخوان کمکت کنن که مثلا موفق بشی یا همش پیگیرت باشن بدون اینکه ازت چیزی بخوان بخاطر انسانیت ذاتیشونه یا دوست دارن ؟؟ خوبه لحنش . همه چیش خوبه ولی میترسم خوب بودن عادتش باشه چون خودمم که شهریوری ام با همه خوبم نه با پسر خاصی 

ی مورد دیگ اینکه اخلاقشون بسییییار خوبه تا زمانی ک عصبانی نیستن عصبانی شن هیولا میشن

من معمولا ایجاد کننده صلح خوبی ام چون زنای شهریوری به شدت صلح طلبن . اون اوکیه . ولی قیافم و تیپم مشکل سازه ؟؟ من زیادی تجمل گرا نیستم.