یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیخوام تایید بدم شاید اینجور نباشه ولی من یکم احساس هول بودن گرفتم ازش ولی همونقدر ک هول بود با زنش خوب رفتار میکرد زنش خیلی غیر قابل تحمله و رفتار عجیب زیاد داره😆
بنظرم تنها چیزی که باهاش میتونی یه مرد شهریوری رو نگه داری اعتماد به نفس بالاست اصلاً خودتو دست کم ...
اعماد به نفسم نه زیاد خوب نیست
اما مهرطلب اصلااا نیستم . پرمدعا هم نیستم . خوب من کلا توی زندگی کردن و درس و اینا جلوتر ام نمیدونم چقدر براش تاثیر داده . تا الان نشونه های خوبی تو رفتارش بود . مردا شهریوری خیلی مادی ان؟؟ اگر همش بخوان کمکت کنن که مثلا موفق بشی یا همش پیگیرت باشن بدون اینکه ازت چیزی بخوان بخاطر انسانیت ذاتیشونه یا دوست دارن ؟؟ خوبه لحنش . همه چیش خوبه ولی میترسم خوب بودن عادتش باشه چون خودمم که شهریوری ام با همه خوبم نه با پسر خاصی