2777
2789

اقا من نميدونم ديگه چقدر بايد تحمل كنم از اول بگم قطع رابطه نميتونم بكنم😢 هشت ساله با مادر شوهر شدددييييييدا حسود طرفم پدر شوهرم بدتر از اون! بماند! كلا من كاري به كارشون ندارم و هميشه احترام سر جاشه ولي زنه هميشه كرم ميريزه! تصميم گرفتم بي تفاوتي كنم و سكوت مطلق!! اوضاع بدتر شد رفت با جاري جي جي باجي شد هيچ بچه هاي اون رو سرش گذاشته و بدتر از هميشه منو له ميكنه و ناديده ميگيره :( چيكا. كنم. ؟؟ انرژي منفيش بهم پانيك ميده😢شوهرمم كلا طرف اوناس نميتونم باهاش در ميون بزارم

خدا مادرشوهر بدو لعنت کنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اگه شوهرت پشتت بود دیگه غمی نداشتی

عزيزم نيست متاسفانه در عوض شوهر جاريم مثل سگ ازش ميترسن .. از ناديده گرفته شدن صبرم سر اومده منم ادمم چرا خونواده شوهرم له ميكنن منو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم نيست متاسفانه در عوض شوهر جاريم مثل سگ ازش ميترسن .. از ناديده گرفته شدن صبرم سر اومده منم ادم ...

بهشون چی میرسه اخه 

مادری ک پسرشو دوس داشته باشه با عروسشم خوبه که زندگیشون خراب نشع 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

بهشون چی میرسه اخه مادری ک پسرشو دوس داشته باشه با عروسشم خوبه که زندگیشون خراب نشع

منم همينو ميگم خدا ازش نگذره خيلي بيشعورن خيلس به خدا بعضي وقتا ميگم اينقدر از كمبود شعور فقط اينا دارن جاي ديگه از كس ديگع اي نديدم اينم شانس منه 

منم همينو ميگم خدا ازش نگذره خيلي بيشعورن خيلس به خدا بعضي وقتا ميگم اينقدر از كمبود شعور فقط اينا د ...

متاسفانه اینجوری آدم زیاد هستن ولی خداروشکر مادرشوهرم فرشتس 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹