2777
2789
عنوان

طلسم و ‌دعا

342 بازدید | 35 پست

هر سوالی راجبش دارین بگین بهتون جواب میدم

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز یه بارم نگرفتم ولی دورو برم خیلی گرفتن واقعا تاثیر داشته براشون ولی من میترسم

نگیر

کفره، شرکه، گناه بزرگیه چون دستتو جلوی اجنه دراز میکنی نه خدا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من از سید گرفتم‌معجزه شده ولی میترسم حرز هم دارم عالیه حرز بگیر البته باید اصل باشه

پناه بر خدا من از درآمدم ناشکر نیستم ولی خب بقیه ده برابر من تو همین شغل من پول در میارن

من میخام دعای رزق روزی بگیرم گناهع؟

دعای رزق و روزی بستگی داره به چه صورت نوشته بشه 

اگر با ایات قرآن و طلسمات قرآنی نوشته بشه این مشکلی نداره ولی اگر با موکلین شیطانی نوشته بشه این برخلاف شرع حرام و گناه

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

پناه بر خدا من از درآمدم ناشکر نیستم ولی خب بقیه ده برابر من تو همین شغل من پول در میارن

گلم سمت دعا  اگه میخوابی نرو حرز امام‌جواد خیلی خوبه تحقیق کن ما مغازه داریم‌هم‌حرزدارم هم دعا خیلی معجزه شده

یه 

واقعا جن میاد تو زندگیت؟ من از کی خیلیم تعریف میکردن گرفتم‌ولی الان میترسم

بستگی به کاتب دعا داره که به چه صورت بنویسه بعضی از دعا نمیشین شیطانی هستن بعضی دعاهارو مینویسن دعا زود جواب میده اما موکلش بعد از شما تغذیه میکنه

سوال منم‌هست من یه چند باری گرفتم‌معجزه شده اما میترسم

بستگی دعا به چه صورت نوشته براتون و آیا قربانی و اینا هم براتون انجام شد؟

نه اگر دعای رحمانی بنویسی مشکل نداره