2777
2789
عنوان

فحش ناموسی

213 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

والا پسرم ۲۴ سالمه ،یه رفتاری هم دارم‌که نمیدونم بده یا خوبه بیش از اندازه غیرتی ام و دعوا زیاد کردم سر فحش ناموسی

چن وقت پیش یکی از رفیقای خودم داخل محوطه باشگاه که نمیشه دعوا کرد فحش داد به رلم و خب ریدم بهش و بعد از یه مدت باز تکرارش کرد و منم عصبانی صدم سرشو کلی حرف زدم بهش، موضوع اصلی اینجاس که واقعا چن وقته اعصابم خورده که باید میزدمش و اینکارو نکردم،به نظرتون اشتباه بوده برخورد فیزیکی نکردم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که فحش میده ، شعور و شخصیت نداشته شو به نمایش میذارهتنها کاری که باید کنی ، اینه که صبر و تحمل ت ...

اخه شوخی شوخی گفت و بار دوم که گفت اینجوری بودم که مثلا باید میگرفتم میزدمش 

و یه جور احساس میکنم اشتباه کردم دعوا فیزیکی نکردم

اشتباه بوده به نظرت؟

راهنمایی خواستم نه تیکه

خب رل و این چیزا رو که قبول ندارم اهل دعوا و شر هستی ؟

عاقبت اونایی که به خاطر فحش ناموسی دعوا کردن و اعدام شدن رو بخون متاسفانه نمیشه دعوا کرد اگه بزنی باید تاوان بدی سابقه دار میشی

اخه شوخی شوخی گفت و بار دوم که گفت اینجوری بودم که مثلا باید میگرفتم میزدمش و یه جور احساس میکنم اشت ...

از آیسان اسلامی خوشم نمیاد چون بددهنه

ولی یه حرفی گفت ، واقعا قبول دارم این حرفشو

گفت اگه کسی بهتون فحش ناموسی داد ، نشنیده بگیرید و رد شید برید . دعوا کردن جز بدبختی و گرفتاری چیزی نداره

شوهرمم مثل تو بود

خیلی باهاش حرف زدم که دعوا نکنه و خودشو بدبخت نکنه

کلی از پرونده های جرم و جنایت رو براش تعریف کردم

که ناخواسته مرتکب قتل شدن و آخرش محکوم شدن به اعدام

الان خداروشکر اصلا دعوا نمیکنه حتی اگر سرکار بهش فحش بدن

خب رل و این چیزا رو که قبول ندارم اهل دعوا و شر هستی ؟عاقبت اونایی که به خاطر فحش ناموسی دعوا کردن و ...

نه اهل شر نیسم ولی اگه کسی بام کار داشته باشه اون وقت اره

میدونم چی میگی حرفات درسته ققط احساس میکردم کار درست این بود که وقتی برای بار دوم فحش داد به رلم باید دعوا میکردم همین

از آیسان اسلامی خوشم نمیاد چون بددهنهولی یه حرفی گفت ، واقعا قبول دارم این حرفشوگفت اگه کسی بهتون فح ...

احساس میکنم چون مثلا برای بار دوم فحش داده به ربم حتما باید دعوا میکردم 

یعنی تو میگی‌ گار درستی کردم دعوا نکردم