2777
2789
عنوان

خانوما یه سواللل🤔

172 بازدید | 25 پست

مردی که تازه عقد کرده و از اول زندگی میگه پول ندارم و کم خرج کن و اینا و توقع داشته باشه با وجود خونه ای که داره تو پول بدی خونه بسازه

همه چیو نصف نصف کنه و حتی نصف هزینه مشاوره رو ازت بگیره ی سرویس خریده و هنوز ی بار گردنت ننداختی براش نقشه بکشه و هی درخواست پول کنه

و درنهایت بگه من از پس خرج دو نفر برنمیام

چه ریکشنی نشون میدید؟

من دارم جدا میشم و این چیزا رو دیدم ازش

نمیدونم باید میساختم باهاش یا اینکه الان با خودم میگم از الان داره اینطوری میکنه رد فلگه؟

نظرتونو بگید ممنونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا در وهله اول بخاطر حفظ شخصیت خودم با چنین آدمی تا اینجا پیش نمی‌رفتم

میدونی

متوقع بود و جوری برخورد میکرد ک همه چی باید نصف نصف باشه

میخوام بدونم همه مردا همچین طرز فکری دارن؟

میگفتی پس توی خونه من جارو میزنم و شما ظرف بشور.اگه قراره تقسیم شه همه چی باید تقسیم شه

درمورد پول خونه هم اون پوله توعه و تصمیم گیرنده تویی.اما اگر آخر خونه رو ب اندازه درامدت ک خرج کردی ب نامت کنه خیلی عالیه

اگه نمیتونه دو نفر رو ساپورت کنه،پس چرا اصلا ازدواج کرده و مسئولیت قبول کرده؟ اینو ازش پرسیدی؟

اره پرسیدم

گفت همه همینن

مادرمم همینه کمک میکنه

اخه هنوز زندگیی تشکیل نشده من باید بفهمم این ادم قابل اعتماده😐

میگفتی پس توی خونه من جارو میزنم و شما ظرف بشور.اگه قراره تقسیم شه همه چی باید تقسیم شهدرمورد پول خو ...

من قبول نکردم چون دوتا خونه داشت و باز میخواست خونه بسازه با پول من

طمع دیدم ازش خیلی بدم اومد