2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مسابقه هست رئالیتی شو مث ی سریال چندتا دخترو پسر توی یک جزیره در یک ویلا هستن و هرکسی تا اخر تونست با کسی باشه 30هزاردلار رو برنده میشه 

دراین بین هروز قهر و دعوا و کات و... هست و افراد جدید اضافه میشن و بین بقیه ام قرعه کشی میشه و بعضیارو میفرستن برن خونشون 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه رئالیتی شوعه دیگه

تو کشورهای دیگم هست

ایرانیای بی جنبه باز فاز گرفتن

چ مبتذلی دوتا دختر پسر دورهمن

برا عربا ترکا و اروپایی هام همین مجموعه ساخته شده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

من میبینم هم واسه سرگرمی هم اینکه آدم با شخصیت های مختلف و رفتارها و ایده های مختلف آشنا میشه بعضی چیزاش اگه دیدتو مثبت کنی آموزندس مثل همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
من ده قسمت دیدمولی چون زیاد خاله زنک بازی، دعوا، تعویض کاپل داشت حوصلم سر رفت دیگه ندیدمبعدشم صد قسم ...

منم همون چندتا سکانس کوتاهی که دیدم  دعوا بود😂 چندتا دختر پسر باهم دعوا میکردن

کلا از بحث و دعوا بدم میاد