2777
2789
عنوان

دارم پاره میشم حقیقتا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی مثل تو از غذا متنفره و میخواد چاق شهیکی مثل من عاشق غذاست و میخواد لاغر شههعییییی خدا حکمتت و شک ...

هعی واقعا هعی

حالا من لاغری رو دوست دارم و اصلا تمایلی ندارم چاق بشم ، ولی الان رسما اسکلتم

یه چیز فراتر از لاغر

وای خیلی سخته 🤦به نظرم کاهش وزن خیلی آسون تر از افزایش وزن هست اینکه به زور بخوای غذا بخوری واقعا س ...

دقیییقااااا همینطوره

کاهش وزن تهش یه کم گرسنگی کشیدنه

ولی افزایش وزن مصیبته

من واقعا یه وقتایی سر غذا خوردن گریه کردم و قاشق تو دهنم گذاشتم

شربت شیره هیچ ضرری نداره خوردنش چون دست و پاهات یخ میزنه و‌مدام سرگیجه داریم مشابه علائم خودمه

میدونم ضرر نداره

ولی علائم من از افت قند بود چون غذای کافی نمیخوردم

به محض اینکه وعده‌هام تنظیم شد اونا هم برطرف شد

کم‌خونی بحثش فرق میکنه ، من در همه عمرم هموگلوبینم زیر ۱۵ نبوده

انقد از این بابت اذیتم که لحظه شماری میکنم پریود بشم بلکه یه مقدار خون از بدنم دفع شه

وای خیلی سخته 🤦به نظرم کاهش وزن خیلی آسون تر از افزایش وزن هست اینکه به زور بخوای غذا بخوری واقعا س ...

به عنوان شخصی که داره نابود میشه تا لاغر بشه مخالفم

بیچاره میشیم واقعا با کلی گرسنگی و رژیم و پیاده روی وزن میکنم میبینم فقط یکی دو کیلو کم شده:(

به عنوان شخصی که داره نابود میشه تا لاغر بشه مخالفمبیچاره میشیم واقعا با کلی گرسنگی و رژیم و پیاده ر ...

تا حالا با گریه غذا خوردی؟

من یه وقتایی گریه کردم و غذا خوردم

اون لحظه ای که دارم بیشتر از ظرفیت معدم میخورم واقعا دلم میخواد بمیییرمممم ، تمام دل و رودم میاد بالا

و سه بار در روز این تکرار میشه...