2777
2789
عنوان

جون هر کی دوست دارین بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 44 پست
یه شماره ی هست مال بهزیستی و ایناست به اونا زنگ بزنی فکر کنم بیان رسیدگی کنن اگه بد سرپرست باشی با خ ...

میترسم بد تر بشه

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زورم نمیرسه 24 سالشه

وارد دهم می شی درسته؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

میترسم بد تر بشه

واقعا کاش میتونستم کمکی کنم :) 

اگه دیدی واقعا جونت توی خطره حتما بهشون زنگ بزنی

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

دوستی همگلاسی ای چیزی نداری؟

دارم ولی برنامه ای ندارم که بهشون خبر بدم زنگ بزنن😭😭

میشه به شما یه آیدی بدم تو تلگرام بهش بگین بیاد توی سایت؟ اونم عضوه ولی نمیاد

مامان و بابات به داداشت نمی گن چرا آبجیت رو اذیت می کنی؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

واقعا کاش میتونستم کمکی کنم :) اگه دیدی واقعا جونت توی خطره حتما بهشون زنگ بزنی

واقعا تو خطرم بخدا از صبح که بیدار شده بودم نرفته بودم تو پذیرایی که نکنه بازم بزننم الان رفتم ناهارمو آوردم که اونم اینطوری شد

مامان و بابات به داداشت نمی گن چرا آبجیت رو اذیت می کنی؟

خودشون مگه نمیزنن 

خودشون بد ترن

دارم ولی برنامه ای ندارم که بهشون خبر بدم زنگ بزنن😭😭میشه به شما یه آیدی بدم تو تلگرام بهش بگین بیا ...

وای بخدا من تلگراممو حذف کردم پیامکی که بیاد واسمم نمیشه چون اکانت تلگرامم با خط مامانمه 

میترسم بخدا میترسم میترسم بد تر بشن نمیزارن دم در حتی تنهایی برم

عزیزم الانشم خوب نیس که بدتر شه

خدای نکرده تا کار دستت ندادن اقدام کن

به فامیل معتمد اگه دارینم بگو

میتونین ماهی صدام کنین🎀

آخی عزیزم ناراحت شدم برات

یکم بدشانسی آوردی که خونوادت همچین اخلاق بدی دارن

البته برا ماهم همین بود اما با شدت کمتر

انشاا... به زودی همه چی درست میشه و اوضاع زندگیت بهترو راحتتر میشه

نگران نباش خدا کمک می کنه