2777
2789
عنوان

جون هر کی دوست دارین بیاین یه لحظه

170 بازدید | 44 پست

خانوما من همیشه از بچگی از خانوادم کتک خوردم ولی دیگه نمیتونم حالیشون نمیشه من بزرگ شدم هر روز منو کتک میزنن همه جام کبوده عوض اینکه تابستون شده یکم تفریح کنم بد تر از زمان مدرسه هست

دارم کم کم آب میشم من امنیت جانی ندارم داداشم یه جوری الان اومد زد تو دستم نمیتونم حتی یه لیوان دست بگیرم میشه بگین چیکار کنم

زنگ بزنم پلیس چی بگم 

اینم بگم گوشیم ندارم که زنگ بزنم الان با لپ تاپ میام 

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

هر روز بهم میگن آخرش میکشیمت واقعا دیگه تحمل ندارم دستام مثل پیرزنا میلرزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بزن داداشت رو کبود کن من دلم خنک شه بعد بیا ببینیم باید چیکار کنیم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

از گوشی همسایه ای دوستی کسی زنگ بزن

اورژانس اجتماعی

تنها بودی حرف بزن باهاشون

بگو در خطری

بعدم با یکی برو پزشکی قانونی طول درمان بگیر 

و شکایت کن ازشون یاد بگیرن اسباب بازی نیستی 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

اول بزن داداشت رو کبود کن من دلم خنک شه بعد بیا ببینیم باید چیکار کنیم

زورم نمیرسه 24 سالشه

از گوشی همسایه ای دوستی کسی زنگ بزناورژانس اجتماعیتنها بودی حرف بزن باهاشونبگو در خطریبعدم با یکی بر ...

میترسم بخدا میترسم 

میترسم بد تر بشن 

نمیزارن دم در حتی تنهایی برم

یه شماره هشت بزنی گوگل میاره مشاوره رایگانه زنگ بزن به یکی از ا‌پراتوراشون‌ براشون توضیح بده یه مرکز ...

میترسم بد تر بشه ماجرا

زورم نمیرسه 24 سالشه

یه شماره ی هست مال بهزیستی و ایناست به اونا زنگ بزنی فکر کنم بیان رسیدگی کنن اگه بد سرپرست باشی با خودشون می برنت 

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/