2777
2789

سلام. دانشجوی علوم آزمایشگاهی روزانه هستم. سال ۱۴۰۳ قبولی هستم. میخوام واسه کنکور بخونم رشته آرزوهام دندون پزشکی یا پزشکی بیارم‌. خیلی وقته حسرت شده برام ❤️‍🩹 روز وشب بهش فکر میکنم🥺

دوستام همه پزشکی دندون قبول شدن تنها من از بین رقیبام موندم🙂 

امسال میخواستم کنکور بدم میگن ۴۰۴ محرومی ۴۰۵ هم قبل ثبت نام باید انصراف بدی آخه من این همه پول انصراف از کجا بیارم ترمی ۲۰ تومن🥲

منتظرم لیسانسم بگیرم دوباره کنکور بدم👈🏻👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار یکم بگذره میفهمی واقعا بهش علاقه داشتی یا ن

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

منم پیرا میخونم 

البته رتبم خوب بود میتونستم پزشکی دولتی شهر خودم قبول شم ولی لجبازی کردم و خیلی پشیمونم 

به من گفتن ترمی حدود ۳۰ به بالا 

4 ترم خوندم و میخوام انصراف بدم خیلی هزینش زیاده ولی خسته شدم و نمیخوام به هیچ وجه ادامه بدم 

اَبیلین
منم پیرا میخونم البته رتبم خوب بود میتونستم پزشکی دولتی شهر خودم قبول شم ولی لجبازی کردم و خیلی پشیم ...

شرایطم مثل توئه

البته رتبه ام ۷۰۰۰ منطقه ۳ بود

نه میتونم کنکور بدم نه میتونم انصراف بدم

یه سوال فامیل ما احتمال پزشکی اوردنش هست پشت کنکوریه بین دندون پزشکی اگه بخوای بگی 

بنظرت کسی تو ۲۰ سالگی پزشکی قبول شه دیره ؟

آخه تا ۲۷ میشه عمومی بعد تخصص بخواد خودش میگه عاشق پزشکی ولی دیره کاش دندون برم که دیر نشه 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

من هزار و خورده ای( میترسم شماسایی شم رتبه دقیقمو بگم)منطقه ۳بودم🫠

راهکار چیه؟ نمیشه بدون انصراف کنکور و انتخاب رشته شرکت کرد؟🥺

خب از رشته قبلی به رشته جدید تغییر داد؟؟

شرایطم مثل توئهالبته رتبه ام ۷۰۰۰ منطقه ۳ بودنه میتونم کنکور بدم نه میتونم انصراف بدم

وای من رتبه ۷ هزار منطقه یک بودم تجربی ۴۰۳‌

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

یه سوال فامیل ما احتمال پزشکی اوردنش هست پشت کنکوریه بین دندون پزشکی اگه بخوای بگی بنظرت کسی تو ۲۰ س ...

چرا دیر؟! 

دبیر فیزیک دبیرستان من ۳۴ سالگی کنکور داد و الان ترم ۳ پزشکیه

اَبیلین
یه سوال فامیل ما احتمال پزشکی اوردنش هست پشت کنکوریه بین دندون پزشکی اگه بخوای بگی بنظرت کسی تو ۲۰ س ...

خب تو ۲۰ سالگی دندون عالیه

من تا زمانی که کنکورم برسه ۲۳ میشم 

چرا دیر؟! دبیر فیزیک دبیرستان من ۳۴ سالگی کنکور داد و الان ترم ۳ پزشکیه

چه باحال 😍فکر نمیکردم

راهکار چیه؟ نمیشه بدون انصراف کنکور و انتخاب رشته شرکت کرد؟🥺خب از رشته قبلی به رشته جدید تغییر داد؟ ...

فک نکنم 

باید از سنجش پرسید 

من نمیخوام حتی یه ترم دیگه بخونم اینقدر که از رشتم متنفرم و صرفا به خاطر لج و لجبازی با خانوادم آیندمو تباه کردم 

اَبیلین