چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
سلام مادرم سلام پدرم سلام شماهایی که بدترین رفتار با کوچولوی درون من داشتید شما ها احمق ترین ادم های روی زمین هستید من بابت داشتن شما متاسفم، کودکی تا بهنجار من نشانگر اسیب های روحی و روانی کوچکی من هست شماهایی کع کودک درونم رو طرد کردید بلد نبودید ازم مراقبت کنید شماها باعث شدید قسمت هیجانی منطقی من از هم فاصله بگیره، پدرمادر بیشعورم من شمارا نمیبخشم شما فقد جوجه کشی بلد بودید خاک توسرتون.. کاش هیچ وقت دیگه از بطن شما بیرون نیام..من ازتون متنفرم و انزجار دارم.. کاش بمیرید ازتون راضی نیستم من دختر کوچولویی بودم ولی شما باهام به عنوان نوزاد و کودک به بدترین شیوه برخورد کردید ازتون متنفرم احمق های بی دست و پا ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشید عوضی ها ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشیدگمشیدددددددددددددد اشغالایی عوضی ازتون متنفرم 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
کفش رو میگرفتی عزیزم هم تو رنگش تاثیر داره هم تو شکرک زدن
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
دوباره میخواستی درست کنی هم کفش رو بگیر هم تو قابلمه روحی یا مسی بپز خوشرنگ تر میشه
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚