2777
2789

دیگه از خونه بیرون نمیرم خونه مادرم بودم این ۲۰روز چون رفت و اومدا زیاده اذیت میشم هرکسی میاد میگ چقد نوزادت ریزه 

دیروز زن همسایه منو دیده میگ خجالت نکشیدی این بورو زاییدی انقد کوچیکه یا همش میگن مثلا شیر خشک میدی که سینه هات خراب نشن 

دخترم موقع تولد ۳۲۰۰بود اوردیمش خونه ۳کیلو شد الان بعد ۲۰روز ۳۵۰۰شده وزنش کاملا نرماله بهداشت میگ اما مردم خیلی خیلی رو مخم میرن 

همش بابت شیر خشک بچم بهم عذاب وجدان میدن چون من مشکل تشنج و پنیک دارم دارو مصرف میکنم مرکز بهداشت گف شیرتو بده داروها مجازه اما من ریسک نکردم و شیر خشک میدم بقیه هم نمیدونن دارو میخورم خیلی خیلی اذیتم میکنن با حرفاشون  همش ب همسرم میگم یعنی بچمون تپل میشه رو وزن بچم حساس شدم

تازه زایمان کردی حساس شدی

ول کن حرف مردمو

پسر من ۲۷۰۰ بود اصلا هم ناراحت نبودم

اینقدر تپل شد بعدا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن بچت که خوبه بقیه الکی میگن

شماهم بشنو جواب نده

شیر خشک بگو اره دلم میخواد به کسیم مربوط نیست

من سه تا بچه باشید خشک بزرگ کردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مبارکههه اتفاقا شیر خشک خیلی بهتره مردم مگه مهمن اخه نی نی مهمه که خداروشکر سالم تو بغلته

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

تازه زایمان کردی حساس شدیول کن حرف مردموپسر من ۲۷۰۰ بود اصلا هم ناراحت نبودماینقدر تپل شد بعدا

واقعا تپل شد؟منم دخترم ماشالا خوب شیر میخوره ولی همش میگن چقد این ریزه دیروز خالم میگف انقد ریزه عینه بچه میموناس

مبارکههه اتفاقا شیر خشک خیلی بهتره مردم مگه مهمن اخه نی نی مهمه که خداروشکر سالم تو بغلته

نمیدونم ک تو این بیست روز چقدددددر بمن عذاب وجدان دادن بابت شیر خشک بچم کلی گریه کردم 

خدا ازشون نگذره

واقعا تپل شد؟منم دخترم ماشالا خوب شیر میخوره ولی همش میگن چقد این ریزه دیروز خالم میگف انقد ریزه عین ...

چقدر بی شعورن اطرافیانت

آره اینقدر ۶ ماهگی تپل شد 

کلا بعد زایمان همه دهنشون بازه واسه حرف زدن

تو اصلا اهمیت نده و بلند بلند قربون صدقه بچه ات برو نذار حرف بزنن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
واقعا تپل شد؟منم دخترم ماشالا خوب شیر میخوره ولی همش میگن چقد این ریزه دیروز خالم میگف انقد ریزه عین ...

بآید میگفتی به خاله مامانش رفته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بهتره شیر خودتو ندی مامانم تشنج میکرد داروی صرع میخورد به خواهرم شیر میداد الان خواهرم هرنوع مشکلی که بگین داره از کم خونی تا اعصاب و مفصل و کلیه ،،،دکتر گفت بخاطر داروهایی بوده که تو بارداری و شیردهی مصرف کرده

مردم رو اصلا نباید راه داد که بیان بالا سر بچه و نزدیکش بشن تا یه ماه، چه برسه که چنین حرفایی هم بزنن

بچه آدم اندازه نخوده دیگه، فیل و بوفالو زایمان نکرده که!

خودتو ناراحت نکن اصلا، عقل درست و حسابی ندارن اینا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.