2777
2789
عنوان

حق با من بود یا مادرم

152 بازدید | 4 پست

من آدم مجبه ای نیستم ولی بی حجاب هم نیستم حد وسط میپوشم دیشب رفتیم یه مسجد مراسم من پسرم تازه از پوشک گرفتم بچهرو بردم دستشویی اودرم مانتوم بالا مونده بود حواسم نشده مادرم امروز دعوام کرده که چرا لباس کوتاه میپوشی گفتم مادرمن مانتوی من قد ۹۰ هست کوتاه نیست بعد بچه روبردم دستشویی اوردم حواسم نشد بعد هم مجلس خانم ها بود آقا که نبود اونجا حق با کیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال

منم گفتم مادر بی خیال مگه من رونمیشناسی به پاکی من شک داری گفت نه ولی تو آبروی من پیش دوستام بردی گفتم خوب دیگه من باهات نمیام مجلس گفت دلم شکستی الهی بچه ات باهات این طوری رفتار کنه رفتم ازش عذر خواهی کردم قبول نکرد .

منم گفتم مادر بی خیال مگه من رونمیشناسی به پاکی من شک داری گفت نه ولی تو آبروی من پیش دوستام بردی گف ...

مادرن دیگه .

ی‌موقع گیرایی میدن .

ببین من کلا بی حجابم .چند وقت پیش مورد اشنایی داشتم طرف گفت باید حجاب بزاری.مادرم قاطی کرد ک‌دخترم همینه و فلان.بیخود کردین.

حالا پریشب با مامانم بیرون بودم‌یهو داغ کرد ک اون بی صاحاب و بزار سرت😂