سلام من خیلی حالم بده ، امروز رو برام دعا کنید ، حس میکنم اشتباه انتخاب کردم ، دوماهه عقد کردم اولا اینکه نامزدم شهر دیگه ست ، دوما اینکه جدیدا کارگاه تولیدی زده بدون اینکه به من بگه ماشینشو فروخته ، خودش معمار داخلیه وقتی اومد خواستگاریم همچین صحبتی نکرده بودیم با هم اصلا که تولیدی بزنه و فلان. تقریبا دو سه هفته ست اینکارو کرده نمیدونم توی این شرایط که ما عروسی داریم هنوز خونه نخریدیم این چه کاریه آیا کار بگیره نگیره . ازش وایب خوبی نمیگیرم حس میکنم روی رفتار آدم ها خیلی حساسه و زود رنجه . کلافه م دوست دارم بخوابم و بیدار نشم. ازین طرف خونواده م هم حساسن روی شغل و درآمد الان هم نمیدونم چطور بگم ماشینو فروخته اینکارو کرده. یه هفته ست هر موقع زنگ زدم خونه بوده میترسم حس بدی دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینایی که گفتی لزوما بد نیست شاید شروع یه راه موفقیت باشه
باید حمایتش کنی دیگه همسرش هستی
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
حتما داخل شرکت شرایطش خوب نبوده و موقع خواستگاری به شما نگفته بوده ولی تصمیم کارگاه رو داخل سرش داشت ...
گفتن رو که باید بگم. الان موندیم بدون ماشین همه پاگشا میخوان دعوتمون کنن . یدونه پراید داره خیلی داغونه ولی میتونست یه ماشین تمیزتری بخره بقیه ش رو هرکار میخاست بکنه