2777
2789
عنوان

همتون بیاین نظرتون رو بگین

99 بازدید | 20 پست

من ۲۳ سالمه پشت کنکوری تجربی دانشگاه نرفتم 

از کنکور دادن فقط هدفم رسیدن علاقه ام بود

اما به دلایلیی نخوندم و نشدددد .. بخاطر یه مشکلاتی که توی زندگیم پیش اومدد آدم به شدت استرسی و ترسویی شدم.. استرسم یه موقع هااا شدید میشه در حدی یبار دستم فلج شد برای چند دقیقه.... فعلا دارم کنترلش میکنم استرسوو امااااا همچنانن پابرجاست امااا با شدت کمترر

بنظرتون باز ارزش داره پشت کنکور بمونم

اینم بگم فقط بحث علاقه وسطه دیگه هیچ

چون اگه کنکور هم ندم ترجیح میدم دانشگاه نرم چون صرفا هدفم مدرک و دانشگاه نیست چون ما شهرمون کوچیکه و جز مناطق محرومه

دوستام الان لیسانس گرفتن از دانشگاه آزاد یا پیام نور اما الان بیکارن توی خونه... آزمون استخدامی هم فقط ۲نفر میخواست که دوستام پشیمون شدن ثبت نام نکردن

ازدواج هم نمیخوام کنم اصلا....

مستقل نیستم اماا یه درامد کوچیک دارم که باید از خانواده بگیرم چون توی کارهاا کمکشون میکنم

و اینکه کیک تولد و خیاطی هم بلدم بعضی ها میگن برو دنبال شغل آزاد یا یه چیزی یاد بگیرر و ایناا اماا من صرفا دنبال جایگاه اجتماعی ام و دوست دارم یه رشته خوب و دانشگاه خوب برم 

حالا بنظرتون باز کنکور بدم و جدی تلاش کنم یا بیخیال کنکور بشم

بجاش برو یه مهارت یا هنری یاد بگیر و باهاش کار کن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا هیچ استعدادی تو تجربی نداشتی؟

😂😂😂

من درس نخوندم گلم

وگرنه معدلم ۱۹ به بالا بود همیشه مدرسه نمونه بودم درس خون بودم ولی بخاطر یه مشکلاتی از درس خوندن فاصله گرفتم و نخوندم

یعنی اصلا هیچ استعدادی تو تجربی نداشتی؟

چه ربطی داشت به حرفاش

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
😂😂😂من درس نخوندم گلموگرنه معدلم ۱۹ به بالا بود همیشه مدرسه نمونه بودم درس خون بودم ولی بخاطر یه م ...

اگه درسخون بودی یه سال همه انرژیتو بزار که برات حسرت نشه

😂😂😂من درس نخوندم گلموگرنه معدلم ۱۹ به بالا بود همیشه مدرسه نمونه بودم درس خون بودم ولی بخاطر یه م ...

اگر امسال واقعا میتونی بخونی به نظرم یه فرصت دیگه بده ولی اگر نه بیخیالش شو 

خب گفتم هدفم درامد نیست و درامد دارم به اندازه خودم

درآمدت از چه کاریه؟