2777
2789
نور کرج؟ یعنی اونجا گرونه؟ دکترت کی بود؟

الان راستش نرخشو نمیدونم یه مقدار ازمایشات قبل عمل دارن که اونم البته هزینه داره  خوو عمل هزینه داره دوره ما ۳ نوع وجود دداشت یکی prkدومی فمتو سومی نمیدونم دکترم با توجه قرنیه ام و چون شاغل بودم زود میخواستم بهبود پیدا کنم فمتو انتخاب کرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااا فکر کنم این عینک تا آخر عمر باید همراهم باشه

دست بجنبون زودتر عمل کن سال به سالگرون تر میشه دوسال پیش من عمل کردم 10تومن بود امسال پسر خالم 30میلیون داد 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دست بجنبون زودتر عمل کن سال به سالگرون تر میشه دوسال پیش من عمل کردم 10تومن بود امسال پسر خالم 30میل ...

فکر نمیکنم دیگه بتونم از پسش بر بیام منه دانشجو از کجا این پولو بیارم نه روم میشه به خانواده بگم و نه خودم منبع درآمد دارم 

بیخیالش آبجی انشالله در آینده 

من ۱۵ .۱۰.۵ بیمه تکمیلی گرفتم

ببخشید عزیزم شماره چشمتون چند بود که بیمه شاملش شد؟ 

اخه به من گفتن نمره چشم باید از یه حدی بیشتر باشه واسه بیمه 

و اینکه بیمتون چیه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

هر بیمه ای قرداد داره تو قراردادش مینویسه چقدر می پردازه .شما اگه لیزیک داری حتما اخرین سطح انتخاب ک ...

اخرین سطح چی ؟!

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

۳.۵ به بالا عمل زیبایی نیس کمتر میشه زیبایی شامل بیمه نمیشه

پس شامل من نمیشه 

من ۱/۵ نمره چشممه 

نمیشه هیچکاریش کرد؟ 🤦🏼‍♀️

نه دیگه پولش باید کامل بدی .بیمه شاملت نمیشه عمل شما از نظر بیمه زیبایه

نمیشه به دکتر بگیم بیشتر بزنه ؟ 😐😬😬