2777
2789

داستان زندگی یکی از نزدیکانمه ، مادر شوهره ازشوهرش طلاق میخواست بگیره اومد پیش اینا بدون هیچ سرمایه و پولی دوسال سه سال توی یه خونه زندگی کرد خرجشم پسرش میداد و طلاق ننشو از باباش گرفت ایناهم وضع  مالی آنچنانی نداشتن

ولی پسرش و خانمش بعد طلاق هم حواسشون به بابای مرده بود براش غذامیبردن و دکتر میبردن هم حواسشون به مادره بود براش خونه ساختن توی حیاط خودشون حمام و دستشویی و اینها اینور اونور ببرنش حتا دور همی دارن خواهر شوهر و برادر شوهر میرفتن خونه اینا ولی مادرشوهره و خواهر شوهرا دارن کرم میریزن هی پسرشو  و داداشه رو پر میکنن که سلامم نمیکنه زنت مارو دید چرا احوال نپرسید چرا نمیاد مرده هم بچه ننه بخاطر مادر و خواهرش زنشو  بچشو به باد کتک میگیره که دل اونا شاد شه بعد بیست سال زندگی هنوزم حرفش اینه چرا به مادرم سلام نکردی چرا به خواهرم تعظیم نکردی و از خونه حتا زنشو بیرون میکنه اوناهم خوشحال که یکی رو دارن پشتشون باشه  

خود خانمه مادرهمسرشو اورد حالا یه بار جاری تو زندگیش دعوا میندازه یه بار مادرشوهر یه بار خواهر شوهر مرده هم این وسط بازیچه دست یه عده زن نفهم و عقده ای و دایه عزیزتز ازمادر شده حرف همه رو قبول میکنه غیرزنش وبچش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کاری میشه کرد برای اینطور آدما غصه خورد و 

و دعا برای سر به راهی مادر شوهر و شوهره کرد 

چقدر سخته..... آدم تو خونه خودش هم ارامش نداشته باشه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

خدا بزنه به کمرشون که انقدر ظلم هستن

انگار پشت وپناه پیداکردن انگار خانواده پیدا کردن یه خانواده از هم پاشیده که مادرپدرشون سی سال دعوا و شکایت و دادگاه وهرکی قهر کنه میاد خونه اینا ،خواهر شوهر و مادر شوهر و جاری همه روی سر زنش شیر شدن چون فهمیدن شوهره پشتش نیست انگار بازیچه شده زندگی اینا براشون

انگار پشت وپناه پیداکردن انگار خانواده پیدا کردن یه خانواده از هم پاشیده که مادرپدرشون سی سال دعوا و ...

اون مرد پیر علیل میشه به حق علی ،اونوقت میخوام ببینم کی میخواد بهش برسه عیر از زن و بچه اش ؟ چرا این مردا انقد نفهمن .من از شوهرم جدا شدم بعد ۲۳ سال تنها حسنش این بود که دهن بین نبود ،اگه بود که یا اونو میکشتم یا خودمو ،تحت هیچ شرایطی ادمی که دهن بین باشه رو نمیبخشم و تحمل نمیکنم ،یه وقتایی با شوهرت مشکلی داری شاید سالیان صبر کنی تحمل کنی بجنگی که شاید درست بشه ولی وای از دهن بینی ،که خیلی درده بخاطر یکی دیگه تو خونت دعوا باشه

خود خانمه مادرهمسرشو اورد حالا یه بار جاری تو زندگیش دعوا میندازه یه بار مادرشوهر یه بار خواهر شوهر ...

تقصیر خودش هست که از اول پای اینها رو تو زندگی اش باز کرد ادم از اول باید دلسوز زندگی خودش باشه بعد دیگران 

من رفته بودم مشاوره، می گفت باید با خانواده شوهر رفت و آمد کنی بچه ات عمه می خواد عمو می خواد مادربزرگ می خواد 

بعد که از مشاوره آمدم تا چند روز در مورد حرفش فکر می کردم بعد به این رسیدم که بچه در درجه اول یه مادر سالم می خواد یه پدر و مادر در کنار هم می خواد یه خانه سالم و پر از آرامش می خواد!  بزرگ که شد وقت داره که بخواد با عمه و عمو و مادربزرگش رفت و آمد کنه و احتمال زیاد رفتارهاشون که ببینه دلیل قطع ارتباط من درک می کنه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دیووونه بخدا_دلسوزی بیجا همین میشه دیگه اوناسرپیری هوس طلاق میکنن اینا بجای اینکه اشتی بدن میان جفتشون روجداگانه ساپورت میکنن بعدشم خواهروبرادر دیگه که داشته چرا ایناخونه بسازن که حالا وبال گردنشون بشه

حقشه تا اون باشه لطف الکی نکنه

شوهرت بچه ننه باشه مجبور میشی همشون قهر بودن که چرانمیزاری مادرمون بیاد توی خونت زندگی کنه کاری به تو نداره که ولی حالامادره تاپسرشو میبینه هی گله و شکایت زن و بچه سه چهارساله رو میکنه ادمی که محبت ندیده خانواده ندیده معلومه همچین کاری میکنه بقیشونم همینطورن هم خواهر وهم برادراش اونا تو خونشون نشستن زندگی اینارو بهم میریزن

شوهرت بچه ننه باشه مجبور میشی همشون قهر بودن که چرانمیزاری مادرمون بیاد توی خونت زندگی کنه کاری به ت ...

به شوهرت بگو اینجا دیگ باید مردونگی ات ثابت کنی بشین قشنگ نگاه دور و برت و زندگیا مردم کن و تصمیم بگیر

خانومه کسی نداره بیاد شوهرش بشونه سرجاشمظلوم گیر آوردن

مرده رو جو سوپر منی و منجی گرفته میگه جونمو فدای خانوادم میکنم از یه مرد چهل ساله این رفتار بعیده مادر ه هم پشت میده به پسرش به اون فامیل نزدیکمون میگم وقتی کتکت زد این مادر از خدابیخبر نیومد بگه چیکار میکنی چرا میزنیش؟میگه نه مارو هی خودش دم کتک میده