2777
2789
عنوان

الکی الکی با جاریم قهر کردم

418 بازدید | 23 پست

سلام،لطفا راهنماییم کنید،من یه جاری دارم که از خودم خیلی بزرگتر،دو تا دختر 22 ساله داره،حالا شوهر من خیلی سربه سرشون میزاره، البته خیلی هم دوستشون داره ،هر جا میرم تفریح و گردش میگه بچه هارو ببریم ،حالا چند وقت پیش من میخواستم برم دندانپزشکی کسی نبود بچه هامو نگه داره یکیشون 5 ساله یکیشون دو سالشه،زنگ زدم به جاریم که بگم بچه هامو نگه داره تا من بیام،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ زدم به جاریم گفتم دخترا امتحان دارن من نمیتونم بچه هاتون نگه دارم،قبلا هم چند بار بهش گفته بودم یکی در میون نگه میداشت،منم اینجا کسی رو ندارم بچه ها رو بسپارم بهش،خلاصه خییییلی ناراحت شدم،به شوهرم گفتم اینطوری شده دیگه از اون روز تا حالا شوهر من اینو سوژه کرده تا بچه ها رو میبینه میگه شما که امتحان دارید

زنگ زدم به جاریم گفتم دخترا امتحان دارن من نمیتونم بچه هاتون نگه دارم،قبلا هم چند بار بهش گفته بودم ...

بذار بگه . فقط خودت نگو. شوهرت بگه عیب نداره . رابطه اونا عمیق تره

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

زنگ زدم به جاریم گفتم دخترا امتحان دارن من نمیتونم بچه هاتون نگه دارم،قبلا هم چند بار بهش گفته بودم ...

درسته خوب شوهرت ناراحت شده دیگه اون به اونا احترام میزاره که دریافت متقابل برای زن و بچه ش ببینه دیگه

شاید نتونسته باشه و واقعا بچه هاش امتحان داشته باشن ..منم خواهرم واسه دوسه روز خواست بیاد خونم گفتم پسرم امتحان داره بدش اومد که تابستون امتحان کحا بوده ولی خوب واقعا پنج شنبه وجمعه امتحان داره

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

حالا دخترا بهشون برخورده میگن چرا عمو هر وقت مارو میبینه این حرف میزنه،بعدشم جاریم و برادرشوهرم با شوهرم دعوا کردن که دیگه اینطوری به بچه های ما نگو ناراحت میشن و اینا،خلاصه منم از طرز حرف زدن اونا با شوهرم خیییلی ناراحت شدم،با خودم گفتم دیگه با دختراش حرف نمیزنم،که بدونن ناراحت شدم،حالا این ده شب محرم هیئت که میرفتم اونا هم بودم با جاریم حرف میزدم ولی با دختراش نه،امروز خونه مادرشوهرم نذری میپختن همه اونجا بودیم،دیدم جاریمم با من سرسنگین دیگه منم باهاش حرف نزدم

حالا دخترا بهشون برخورده میگن چرا عمو هر وقت مارو میبینه این حرف میزنه،بعدشم جاریم و برادرشوهرم با ش ...

خوب کردی

جاری کیه بابا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!