2777
2789
عنوان

نشانه های بارداری و قرص راکوتان

61 بازدید | 4 پست

من تقریبا سه هفته پیش فهمیدم باردارم و وقتی فهمیدم پنج هفته و دو روزم بود.بچم سقط شد یعنی مجبور شدم با نظر پزشک سقط کنم ولی مبخوام چندتا نشونه بگم که شاید به دردتون بخوره

نزدیکای سیکل قائدگیم صورتم به شدت ریخت بیرون و من چون چندتا مجلس عروسی و تولد داشتیم برای اینکه صورتم بهتر شه چندتا قرص راکوتان خوردم و وقتی فهمیدم باردارم دکتر گفت که سقط کن.ولی جوش یه دفعه ای و زیاد یکی از نشانه هاشه،زیر چونم چند تار مو زخیم در اومده بود.همه ی اینا بخاطر تغییرات هورمونی بود.یکی دیگه از نشانه هاش این بود که من نزدیک پریودی سینه هام درد میگرفت .این دفعه هم درد گرفت ولی بیشتر نوک سینهام.و دردشم خیلی بیشتر بود.هر دفعه زیر دلم موقع پریودی هی تیر میکشید ولی این دفعه هیچ دردی نداشتم فقط ترشحاتم زیااااد شده بود و من هر دفعه فک مبکردم پریود شدم ولی میرفتم دستشویی میفهمیدم ترشحه.معدم بعضی وقتا اذیتم میکردم در صورتی که من اصلا تا اون موقع معده درد نمیدونستم چیه.نفسام بشدت تند شده بود یعنی فک میکردم یه چیزی رو سینم گذاشتن که نمبتونم درست نفس بکشم.من قرص عربی میرم.تو یکی از تولدا میخواستم برقصم وسطای اهنگ کم اوردم و نفسم بالا نمیومد،درصورتی که قبلا تا اخر اهنگ میرقصبدم و اصلا اذیت نمیشدم.از اونجا شک کردم که شاید باردارم.حالت تهوع هم یه هفته بعد از اینکه زمان پریودم رد شد اومد سراغم.نگم براتون که چقدررررر حالت تهوع بده.من هم حالت تهوع تحمل کردم هم درد سقط که مثل زایمان طبیعیه.خلاصه خیلی اذیت شدم .اینم بگم که اگه متاهلید از قرص راکوتان دوری کنید اصلاااااا ارزش نداره که بخاطر یه جوش مثل من هم این همه اذیت بشین هم بچتون از دست بدید

من زمان متاهلی چند سال پیش قرص راکوتان خوردم...همون زمان دکترم چندین بار تکرار کرد که باید جلوگیری سفت و سختی داشته باشم...زمانی که این قرص رو مصرف می کنی به هیچ وجه نباید جای شکی برای بارداری بذاری.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من زمان متاهلی چند سال پیش قرص راکوتان خوردم...همون زمان دکترم چندین بار تکرار کرد که باید جلوگیری س ...

اره متاسفانه من سر خود استفاده کردم و اینکه با وجود جلوگیری باردار شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه من سر خود استفاده کردم و اینکه با وجود جلوگیری باردار شدم

متاسفم عزیزم.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!