2777
2789
عنوان

بنظرتون میاد خواستگاری یا کنسل شد

233 بازدید | 26 پست

بچه ها من ی خواستگاری داشتم که چند باری اومدن خاستگاری و سری اخر تا ازمایش خونم رفتیم باز بهم خورد حالا ی فامیلمون قرار بوده بیان خواستگاری در مغازه برادرزادم، داداش پسره و خواهرزادشون گفتن ما امروز و فردا میکردیم ک بیاییم واسه فلانی خواستگاری برادرزادمم گفته جوابشون کردیم اون خواستگارو ینی بشون گفتع من هنو ازدواج نکردم

حالا بنظرتون با این اوصاف ک من با خواستگارم رفتیم لباس و طلا و حلقه هم خریده بودیم و آزمایشم داده بودیم 

بنظرتون میان یا دیگه کنسل کردن؟

کاری از دست من برمیاد؟

ده روزپیش مال من بهم خورده اونا هم همون موقع برا خرید رفته بودن در مغازه برادرزادم مشتریشونن

فامیلمونم هستن ینی باباش پسر عموی بابامه

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه باره بهم خورد داستانش مفصله ۴ سال طول کشید تا رسیدیم ب این مرحله آخرش بهم خوردمخالفت خانواده ها ا ...

ارع میان جلو 

ایسالا خوشبخت بشی

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

احتمالا چون پیگیربودن میان الان دیگه میدونن شما قبلیا رو جواب کردین

داداشش قبلا واسطه یکی از خواستگارای من بوده

حتی همین خواستگاریم ک بهم خورد بار قبلی همین داداشش واسطه درست کردنش بود

...

احتمالا حسود دور و برت هست همون باعث میشه کارت خراب بشه 

50 آیه هر روز قرآن بخون و چهار قل زیاد بخون معوذتین قبل خواب 

اگر کسی پیش رمال رفته باشه باطل میشه 

به چیزی کمتر از بهترین هایی که خدا برایت در نظر گرفته راضی نشو .🪷

سوالی که پرسیدی چه کاری از دست من برمیاد بنظرت باید کاری کنی؟؟؟؟!!!! 

دوست داشته باشن میان اکه براشون مهم باشه که چرا بااونا بهم زدی و سر چی میرن حتما پرس و جو اکه هم نه مهم نباشه میان دیگه 

داداشش قبلا واسطه یکی از خواستگارای من بودهحتی همین خواستگاریم ک بهم خورد بار قبلی همین داداشش واسطه ...

انشالله اگه به صلاحته جور بشه واست ولی یه جورایی حس میکنم خودشونم میخوان بیان

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

احتمالا حسود دور و برت هست همون باعث میشه کارت خراب بشه 50 آیه هر روز قرآن بخون و چهار قل زیاد بخون ...

باورت میشه عجیب غریب هر سری بهممیخوره

انقد دعا و زیارت و قرآن خوندم ولی هیچ تاثیری نداش

متاسفانه حتی خانواده خودم هم سر ازدواجم بهم ضربه زدن 

داداشم مقصر اصلیه و دامادمون و برادر زادش بهمش زدن

...