2777
2789

یه سریا میگن کتاب بخونید ولی آخه کتاب که اطلاعات عمومیو زیاد نمیکنه فقط شاید رو شخصیت آدم کار کنه

به جز کتاب چی پیشنهاد میدین؟

کانال تلگرامی چیزی ندارین که اطلاعات عمومی به درد بخور داشته باشه؟❤️

فقط کتاب خوندن و دوره آموزشی 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

فقط كتاب

كتاباي نويسنده هاي بزرگو بخون 

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دقیق تر بگین چه کتابی؟من کلا به کتاب خوندن علاقه ندارم ولی چند تا که خوندم بنظرم اصلا ربطی به ا ...

نه واقعا چون من کلی کتاب خوندم در سال بالای ۲۰ تا کتاب غیر درسی سعی میکنم بخونم 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
میشه معرفی کنید؟

بسنگي داره بع كدوم دسته ادبيات علاقه داشته باشي من خودم ادبيات ايرانو دوس دارم

كتاباي عباس معروفي،سيمين دانشور،صادق هدايت

كتاب كيمياگر

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

میوتنی دایرة المعارف های اطلاعات عمومی رو از کتابخونه ها بیاری یا بخری بخونی، من خودم الان یکیش رو دارم که اطلاعات عمومی مفید و زیادی داره و واقعا خیلی چیزارو باهاش یاد گرفتم و فهمیدم‌

چرا هیچی سر جاش نیست؟