2777
2789

بچه ها من یه ماهه کمرمو عمل کردم جاریم و خواهرشوهرمینا اینجان و تو این ی ماه حالمو نپرسیدن الان اومدم سلام دادم ولی ج سلاممو ندادن مادرشوهرم خونه نیس شهرستانه پدرشوهرم آشپزه تو حسینه و نذری آورده ب اصرار شوهرم اومدم نخواستم ناراحت شده و اینکه طبقه بالا مادرشوهرمم و چند روز دیگه میام خونه خودم ولی خیلی حس بدی دارم ای کاش نمیومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکردم. مریض شدم دقیقا به همین دلیلی که گفتی دیگ برنگشتم خونه مادرشوهرم .گفتم اونا که دلسوزی ندارن فقط منوحرص میدن.به سختی شوهرمو راضی کردم ورفتیم خونه اجاره کردیم

اره خداروشکر خوب جدا شدیم دوسال مستاجر بودیم بعد همین باعث شد هرطور شده یه خونه بخریم وبریم وراحت ش ...

واقعا خیلی خوشحال شدم برا منم دعا کن زود تر خونه بخرم برم بخدا خیلی اذیتم و الان شرایط جسمیم جوریه ک نمیتونم مستاجر بشم اثاث کشی کنم خدا خودش نظر کنه

واقعا خیلی خوشحال شدم برا منم دعا کن زود تر خونه بخرم برم بخدا خیلی اذیتم و الان شرایط جسمیم جوریه ک ...

اره عزیزم اگه میخوای روی ارامشو ببینی فقط تلاش کن خونه بخری حتی کوچیک فقط برد ومستقل بشو