2777
2789

یه کم به مغزتون فشار بیارین ما اینجا داریم زحمت می کشیم 

هی از این تاپیک به اون تاپیک میریم 

هیچکی نیست به قدری زیبا باشه که وقتی میره بیرون همه از تعجب دهنشون باز بمونه؟

یا هیچکی نیست بین بنز و بی ام و مونده باشه کدومو بخره؟ 

یا هیچکی نیست موهای جاریشو کشیده باشه؟

هیچکی نیست تو عزاداری از مادرشوهرش خواستگاریش کرده باشن؟

بابا حوصلمون سر رفت بجنبید

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

از صبح سرپام خواهرم کلی ابغوره جوشوندم ریختم تو شیشه 

اشپزخونه تمیز کردم حال خنده ندارم😅

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂تو روحت اسی

😁باور کن حوصلم سر رفته میام اینجا میبینم تاپیکا کم جونه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
😆😆😆😆هیچکس نیست ۵۵ ساله ش باشه وقتی می‌ره بیرون همه فکر کنن ۱۵ سالشه ؟دکترا کجان که ماهی ۵۰۰-۶۰۰ ...

ای شیطون🤣

از صبح سرپام خواهرم کلی ابغوره جوشوندم ریختم تو شیشه اشپزخونه تمیز کردم حال خنده ندارم😅

ماشالا بهت کاش منم مثل تو زرنگ بودم

ماشالا بهت کاش منم مثل تو زرنگ بودم

عزیزی😘

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

لابد تو صف نذری هستن و یادشون رفته وظیفه ی سرگرم کردن ما رو دارند ☹️ ایشالا زودتر نذری رو بخورن و با فراغ و فکر باز داستانهای جدید برامون بسازن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

لابد تو صف نذری هستن و یادشون رفته وظیفه ی سرگرم کردن ما رو دارند ☹️ ایشالا زودتر نذری رو بخورن و با ...

😅 ایشالا تو صف نذری براشون خواستگار پیدا شه 

😅 ایشالا تو صف نذری براشون خواستگار پیدا شه

دیشب که چند تا مورد دعوا داشتیم 🤦 ایشالا امروز به خوشی بگذره 😁

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دیشب که چند تا مورد دعوا داشتیم 🤦 ایشالا امروز به خوشی بگذره 😁

نه اونا بلاگرای محبوب سایت نیستن